fbpx
Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 12:00

LG 88Z9 8Κ OLED: Πόσο; Mόνο 29.999 ευρώ

Την περιμένουμε στην αγορά προς το φθινόπωρο. Είναι η πρώτη 8Κ OLED τηλεόραση της LG και είναι πολύ μεγάλη και λεπτή. Οι 88 ίντσες της δεν κρύβονται. Έρχεται στο κουτί της μαζί με την βάση έπιπλο.

Η βάση της, όπως διακρίνεται και στο βίντεο, είναι αρκετά μεγάλη και γερή για να πατήσει επάνω της η τηλεόραση. Η βάση έχει φινίρισμα αλουμινίου και προσδίδει άλλη αίγλη την τηλεόραση. Το πάνελ OLED των 88 ιντσών της LG σίγουρα θα το δούμε σε υλοποιήσει και άλλων κατασκευαστών, ήδη η Sony έχει δείξει ανάλογο μοντέλο στην έκθεση CES2019.

H νέα LG, η 88Z9, ανήκει στη σειρά Signature της εταιρίας και στην ουσία ονομάζεται OLED88Z9P. Eίναι εφοδιασμένη με το σύστημα ThinQ AI για έξυπνη διαχείριση τοπικού και on-line περιεχομένου, ενώ το λειτουργικό της σύστημα είναι το WebOS 4.5. Όλα υποστηρίζονται από τον νέο επεξεργαστή a9 Gen 2 της LG.

Η πραγματική διαγώνιος της τηλεόρασης δεν είναι 88 ίντσες αλλά 87,6 ίντσες. Ηχητικά έχει σύστημα Dolby Atmos, ενώ ως HDR καλύπτει και το Dolby Vision. Φέρει τέσσεριες θύρες HDMI 2.1.

Eίναι μια άκρως κινηματογραφική τηλεόραση με υψηλή, για OLED, φωτεινότητα και προφανώς «σβηστό» μαύρο.

Η τιμή της περίπου 30.000 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...