fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 14:23

in-akustik Reference AC-2404 AIR: High-end Καλώδιο ρεύματος

Η μεγάλη πρόκληση για τα καλώδια ρεύματος είναι οι ακραίες αιχμές ρεύματος που προκαλούνται από τις συνδεδεμένες συσκευές μέσω της μετατροπής του ρεύματος από AC σε DC, καθώς οι πυκνωτές των τροφοδοτικών τους μπορούν να φορτιστούν μόνο αν η τάση είναι υψηλότερη από την ονομαστική τους - και αυτό κρατά μόνο μια στιγμή επειδή το δίκτυο έχει εναλλασσόμενη τάση.

Αυτές οι ακραίες αιχμές ρεύματος είναι πολλαπλάσιες του ονομαστικού ρεύματος των συσκευών.

Επειδή οι πυκνωτές εκκενώνονται μέχρι την επόμενη εναλλαγή του ρεύματος, η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται 100 φορές ανά δευτερόλεπτο στα 50 Hz ή 120 φορές ανά δευτερόλεπτο σε συχνότητα δικτύου 60 Hz. Αυτές οι αιχμές ακραίων ρευμάτων προκαλούν μια ολόκληρη σειρά ανεπιθύμητων επιδράσεων.

 

To καλώδιο ρεύματος Reference AC-2404 AIR της in-akustik είναι ειδικά σχεδιασμένο για να τροφοδοτεί high-end συσκευές και είναι βασισμένο στην τεχνολογία Air Technology, που το καθιστά ικανό να μεταφέρει μεγάλη ενέργεια σε πολύ γρήγορο χρόνο.


Τα γερμανικά καλώδια της in-akustik έχουν δομή Air Helix, χρησιμοποιούν τον αέρα ως μόνωση και αγωγούς χαλκού 4 (2x2) x 1.5mm² με τις παρακάτω τιμές:

AC-2404 AIR SCHUKO: C15 / C19 από 1.100 ευρώ


AC-2404 AIR SCHUKO HIGH END:C15 / C19 High End από 1.540 ευρώ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...