fbpx
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 14:40

Huawei FreeLace Bluetooth ακουστικά με έξυπνη φόρτιση

Ανάμεσα στα πολλά νέα αξεσουάρ που παρουσίασε η Huawei με τον ερχομό του P30 Pro είναι τα Bluetooth ακουστικά FreeLace. Αυτά είναι τύπου in-ear που στέκονται γύρω από τον λαιμό μας.


Το ιδιαίτερο τους χάρισμα είναι ότι φορτίζουμε μέσω USB C από το κινητό μας, δηλαδή με «αρσενικό» USB C. Κάποιο σημείο του καλώδιο τους αποσπάται και εμφανίζεται το βύσμα USB C για γρήγορη φόρτιση. Για διάρκεια φόρτισης πέντε λεπτών παρέχουν μπαταρία έως και 4 ώρες.


Με μία πλήρη φόρτιση μπορείτε να έχετε έως και 18 ώρες αναπαραγωγής ήχου, 13 ώρες κλήσης και 12 ημέρες αναμονής (με ενεργή σύνδεση Bluetooth).


Κάθε ακουστικό διαθέτει δυναμικό οδηγό με διάμετρο 9,2 χλστ, που συνδυάζει εξαιρετικά λεπτό διάφραγμα TPU με επικάλυψη από τιτάνιο. Στο μικρόφωνο υπάρχει ένας σχεδιασμός διπλής κοιλότητας με ειδικό σύστημα μείωσης του θορύβου του ανέμου στον ήχο της φωνής.

Οι εργαστηριακές δοκιμές που διεξήγαγε η Huawei έδειξαν ότι τα FreeLace μπορεί να μειώσουν τον θόρυβο του ανέμου όταν φυσάει με ταχύτητα 30Κm/h κατά περισσότερο από 10dB.


Το FreeLace έχει μαγνητικό σύστημα ώστε να «κολλούν» οι οδηγοί μεταξύ τους για καλύτερη φορητότητα, ενώ υπάρχει ακόμη αισθητήρας που ενεργοποιεί τα ακουστικά μόλις τα «ξεκολλήσουμε».

Αυτά θα κυκλοφορήσουν σε αντίστοιχους χρωματισμούς ώστε να ταιριάζουν με τα κινητά P30 Pro. Κοστίζουν 99 ευρώ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Huawei P30 Pro Περισκοπικό ζουμ Metaxas Audio, art and elegance »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...