fbpx
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 19:55

Onkyo TX-NR696 με 7.2 κανάλια και 3D Audio

Αποκάλυψε η Onkyo τον νέο της ενισχυτή TX-NR696, που είναι 7.2 καναλιών σφραγισμένος από την THX. Yποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X, ενώ έχει ισχύ 175W στο ένα κανάλι στα 6Ω. Ο ενισχυτής ΑV Onkyo TX-NR696, ξεχωρίζει για την υψηλή δικτυακή ταχύτητα που έχει, αφού το Wi-Fi του είναι 802.11ac 2x2 MIMO. Ακόμη έχει υποστήριξη 4K HDR αλλά και THX ώστε να έχει υψηλές επιδόσεις ακόμη και σε μικρούς χώρους.


Ο TX-NR696 παίζει Dolby Atmos και DTS:X με διάταξη 5.2.2 καναλιών, ενώ τα παλιά surround συστήματα μπορεί να τα κάνει remap για 3D audio χρησιμοποιώντας τα ηχεία ύψους με συστήματα όπως τα Dolby Surround ή DTS Neural:X.


Τα ενισχυτικά είναι και εδώ η αιχμή της συσκευής με χαμηλού θορύβου κυκλώματα, μεγάλα τροφοδοτικά και προσεκτικά σχεδιασμένους πυκνωτές. Παρέχει έλεγχο ακόμη και 4Ω ηχείων. Η πλακέτα με τα HDMI έχει μικρά μήκη για λιγότερο θόρυβο, υπάρχει ξεχωριστό αναλογικό τμήμα και ξεχωριστοί ενισχυτές για τα εμπρόσθια κανάλια. Παίζει από hi-res αρχεία μέχρι βινύλιο.


Δικτυακά ο TX-NR696 πιάνει Αmazon Music, Spotify, TIDAL, Deezer και TuneIn, αλλά είναι συμβατός και με το σύστημα της Sonos. Βλέπει ακόμη Chromecast, AirPlay 2, DTS Play-Fi και FlareConnect.


Ως μετατροπέας DAC προσφέρει πολυκάναλο 384ΚHz/32bit και DSD, ενώ για τους πιουρίστες έχει και Direct Mode αλλά και Pure Audio επιλογή.
Προσφέρει ζώνες και οι HDMI του είναι συμβατοί με HDCP 2.2, 4K/60p, BT.2020 και 4:4:4/24-bit video pass-through. Γνωρίζει ακόμη για HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) αλλά και Dolby Vision. Παρέχει τεχνολογία Super Resolution 4K για HD πηγών.


Ο αυτόματος ισοσταθμιστής είναι ο AccuEQ, αλλά και ο AccuReflex για Dolby Atmos.


Από τις πρωτιές του νέου Onkyo ξεχωρίζει η νέα λειτουργία στερεοφωνικής αντιστοίχισης που μπορεί να αλλάξει την αναπαραγωγή από τα εμπρός L/R ηχεία στα ηχεία ύψους (ή Surround / Surround Back ανάλογα) για ακρόαση surround. Υπάρχει η λειτουργία Vocal Enhancer που ελέγχεται με DSP, η οποία προσφέρει ρύθμιση των συχνοτήτων ποτ παίζουν οι διάλογοι σε πέντε βήματα για πιο κατανοητές ακροάσεις φωνών. Μια νέα προεπιλογή μνήμης, ένα πάτημα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν την επιθυμητή ένταση εκκίνησης για διαφορετικές πηγές. Ο ήχος που λαμβάνεται μέσω Bluetooth εμπλουτίζεται από το Advanced Music Optimizer, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα αναπαραγωγής του ήχου.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...