fbpx
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 13:02

Devialet Phantom Reactor 600: Μαύρο βατράχι

H Γαλλική εταιρία παρουσίασε το νέο της ηχείο Phantom Reactor 600, που είναι το πιο μικρό σε μέγεθος της σειράς Phantom.

Σε μαύρο ματ φινίρισμα (με πλαϊνά από ατσάλι) το νέο Phantom έχει 600W ισχύ, 95dB στάθμη και απόκριση από 18Hz-21KHz. Είναι δικτυακό και έχει AirPlay, Spotify Connect, Bluetooth, UPnP και οπτική και αναλογική είσοδο.

Όπως και τα άλλα Phantom έχει δύο γούφερ σε κάθε πλευρά με θόλο αλουμινίου (αυτά που το κάνουν να μοιάζει με βάτραχο) και δύο ακόμη μεγάφωνα πλήρους περιοχή στο κέντρο εμπρός.


Εσωτερικά υπάρχει DAC της Devialet, επεξεργαστής ARM Cortex-A9 με μνήμη 512MB. Το βάρος του ηχείου είναι 4,3 κιλά και το ύψος του 16,8 εκ.


Είναι μονοφωνικό, θέλουμε δύο για στέρεο. Ελέγχεται με εφαρμογή και συνδέεται τόσο με Ethernet όσο και με Wi-Fi διπλής μπάντας.

Είναι ένα ηχείο γενικής χρήσης για το σπίτι και κοστίζει 990 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά έχει ακόμη τα μοντέλα Premier Classic, Silver και Gold που κοστίζουν πολλά περισσότερο από το νέο ηχείο Reactor 600. Yπάρχει ακόμη το λίγο μεγαλύτερο Phantom Reactor 900 (με 900W ισχύ) στα 1.290 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...