fbpx
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 17:14

Sony 98ZG9 και 85ZG9: 8K και η Sony

Οι LED Full Array τηλεοράσεις της σειράς master ZG9 8K HDR (98"/ 85"), οι πρώτες τηλεοράσεις LED 8Κ HDR Full Array της Sony, διαθέτουν τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας X1 Ultimate, εξοπλισμένο με προσαρμοσμένη βάση δεδομένων αλγορίθμου 8Κ, επιτρέποντας στο 8K X-Reality PRO να μετατρέψει οποιοδήποτε περιεχόμενο όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματική ποιότητα 8K.

Επιπλέον, η μοναδική και εξελιγμένη τεχνολογία Backlight Master Drive της Sony διαθέτει μια νέα μονάδα LED και έναν βελτιστοποιημένο αλγόριθμο ελέγχου ειδικά για 8Κ.

 

Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών μεταδίδει την εικόνα σε υψηλή ανάλυση και αντίθεση με εκπληκτικό τρόπο. Επιπλέον, το Acoustic Multi-Audio, με τέσσερα ηχεία που βρίσκονται πάνω και κάτω από την οθόνη, επιτρέπει στους θεατές να ακούν τον ήχο απευθείας από την οθόνη και όχι από το σημείο που βρίσκεται το ηχείο, επιτυγχάνοντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ήχου που ταιριάζει απόλυτα με την αίγλη της μεγάλης 8K οθόνης.

 

Οι τηλεοράσεις της σειράς διαθέτουν λειτουργία Calibrated Netflix, η οποία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών προγραμμάτων από το Netflix, όπως ακριβώς τα σχεδίασαν οι δημιουργοί. Επιπλέον, αυτές οι τηλεοράσεις αποτελούν μέρος του προγράμματος πιστοποίησης IMAX Enhanced, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των μηχανικών της Sony μαζί με τους IMAX, DTS και τους δημιουργούς περιεχομένου, ώστε να παραδώσουν πιστά το όραμα και την πρόθεση των δημιουργών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung QLED 8K ΤVs 2019 Sony PS-LX310BT: Bluetooth βινύλιο [Video] »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...