fbpx
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 15:37

Samsung QLED 8K ΤVs 2019

Η Samsung αποκάλυψε την 98 ιντσών QLED 8K τηλεόραση, την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα, που προστίθεται στη νέα σειρά τηλεοράσεων για το 2019 που περιλαμβάνει 65, 75, 82 και 85 ίντσες.

Με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή Quantum Processor 8K, η σειρά 2019 8Κ προσφέρει την καλύτερη QLED ποιότητα εικόνας, σχεδιασμό και έξυπνα χαρακτηριστικά σε περισσότερα μεγέθη από ποτέ στην εντυπωσιακή ανάλυση 8Κ.

Είτε ο θεατής παρακολουθεί περιεχόμενο μέσα από υπηρεσία streaming, set-top box, HDMI, USB, ή ακόμη και από συνδεδεμένη οθόνη κινητού τηλεφώνου, η πατενταρισμένη από τη Samsung τεχνολογία ΑΙ μπορεί να αναγνωρίσει και να αναβαθμίσει οποιοδήποτε περιεχόμενο, ανεξάρτητα από την ανάλυση του πρωτότυπου αρχείου, σε σχεδόν πεντακάθαρη ποιότητα 8Κ. Αυτή είναι η πιο δυνατή και ευφυής τηλεόραση της Samsung μέχρι σήμερα.        

Το 2019, οι smart τηλεοράσεις Samsung προσφέρουν περισσότερους τρόπους από ποτέ για την αναζήτηση περιεχομένου και τη συμβατότητα με τις συνδεδεμένες συσκευές. Με έναν βελτιωμένο αλγόριθμο που αξιοποιεί τις συνδρομητικές υπηρεσίες ενός χρήστη, το αγαπημένο του περιεχόμενο και τις συνήθειες τηλεοπτικής θέασης, η εφαρμογή Universal Guide διευκολύνει τους καταναλωτές στην εύρεση της τέλειας εκπομπής για αυτούς.

Επίσης, οι χρήστες έχουν περισσότερες επιλογές από κάθε άλλη φορά για να βρουν και να διαχειριστούν εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο τους περιεχόμενο μόνο με τη φωνή τους, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Bixby και ΑΙ Remote. Ακόμη, οι θεατές έχουν περισσότερους τρόπους να ελέγξουν την τηλεόραση Samsung μέσω του Amazon Echo και Google Home.

Με σκοπό να προσφέρει περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, αξία και λειτουργικότητα ανοιχτής πλατφόρμας στους χρήστες των τηλεοράσεων Samsung Smart TVs, η Samsung ανακοίνωσε πως θα προσφέρει υποστήριξη για τις πλατφόρμες iTunes Movies και TV Shows και Apple AirPlay 2 στις Samsung Smart TVs, ξεκινώντας από αυτή την άνοιξη.

Η υποστήριξη θα είναι διαθέσιμη στις τηλεοράσεις Samsung Smart TVs 2018 μέσα από αναβάθμιση λογισμικού.

Σε μια πρωτιά για τον κλάδο, μια νέα εφαρμογή για τις πλατφόρμες iTunes Movies και TV Shows θα παρουσιαστεί μόνο για τις Samsung Smart TVs σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η υποστήριξη AirPlay 2 θα είναι διαθέσιμη σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...