fbpx
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 07:36

Pioneer VSX-534: Νέος 5.2 καναλιών

O νέος ενισχυτής AV με κωδικό VSX-534 της Pioneer χαρακτηρίζεται από έναν ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό ώστε να μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στα περισσότερα έπιπλα ενός χώρου λόγω του χαμηλού ύψους του που είναι μόνο 148 mm.

Ο ενισχυτής είναι εξοπλισμένος με πολλές εισόδους για ψηφιακές και αναλογικές πηγές, ενώ παίζει μουσική, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα και παιχνίδια με ποιότητα ήχου. Πρόκειται για έναν 5.2 καναλιών ενισχυτή AV που υποστηρίζει Dolby Atmos και DTS:X σε σχηματισμούς 3.2.2 καναλιών.

Υπάρχει έξυπνο σύστημα ρύθμισης του ήχου με μικρόφωνο, το οποίο λαμβάνει υπόψη μεταβλητές όπως το μέγεθος των ηχείων και η απόσταση τους από το σημείο ακρόασης. Η τεχνολογία βαθμονόμησης είναι η MCACC και λειτουργεί εξίσου καλά για ηχεία τοίχου ή οροφής, όπως και για τα ηχεία που βρίσκονται στο δαπέδο.

Επιπλέον, ο VSX-534 υποστηρίζει επίσης δύο νέες τεχνολογίες surround: Dolby Atmos Height Virtualizer και DTS Virtual:X, που προσομοιώνουν εικονικό ύψος και surround ηχεία, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία κατά την εγκατάσταση Dolby Atmos και DTS:X, ακόμη και σε όσους δεν έχουν τέτοια ηχεία. Αυτή η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μέσω της μελλοντικής ενημέρωσης firmware.


O VSX-534 προσφέρει 135 W / κανάλι (6Ω, 1ΚHz, THD 10%, σε λειτουργία 1 καναλιού) για εντυπωσιακό δυναμικό ήχο surround. Τα κυκλώματα ενίσχυσης ονομάζονται Direct Energy. Για το βίντεο ο ενισχυτής έχει συμβατές θύρες HDMI με δυνατότητα 4K/60p αναπαραγωγής και υποστήριξη pass-through για HDR10, HLG, Dolby Vision και BT.2020.


Υπάρχει ακόμη σύστημα Reflex optimizer που επιλύει το πρόβλημα της μετατόπισης φάσης, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη αλληλεπίδραση μεταξύ των ηχείων ύψους και δαπέδου.


Καλύτερη ακουστικότητα των διαλόγων ο VSX-534 έχει επίσης μια μοναδική λειτουργία προσαρμογής για ήχου στην περιοχή των μεσαίων συχνοτήτων, η οποία ονομάζεται Dialogue Enhancement. Ακόμη έχει έξοδο για δεύτερη ζώνη, Bluetooth για ακουστικά και κατανοητό μενού ρυθμίσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Wireworld SpacePort Power Conditioner Cambridge Audio Alva TT: Τώρα και πικάπ »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...