fbpx
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 07:39

Cambridge Audio Alva TT: Τώρα και πικάπ

Δυνατά μπαίνει στο παιχνίδι του ασύρματου βινυλίου η Cambridge Audio, αφού σε λίγο καιρό θα κατεβάσει στην αγορά το πικάπ Alva TT, ως το ιδανικό ταίρι των κορυφαίων ενισχυτικών της Edge.


To πικάπ διαθέτει άριστη κατασκευή με αλουμινένιο σασί, ειδικό συνθετικό πλατό, custom βραχίονα και κεφαλή κινητού πηνίου, ενώ ενσωματώνει phono stage υψηλής ποιότητας.
Η ασύρματη πλευρά του στηρίζεται σε codec υψηλής ανάλυσης, καθώς στέλνει τον ήχο του βινυλίου μέσω Bluetooth apt-X HD, που φθάνει στα 48KHz/24 bit.


Το πικάπ Alva TT έχει σχεδιαστεί από το μηδέν, κινείται από έναν κινητήρα άμεσης οδήγησης, Ώστε να υπάρχει ακρίβεια ταχύτητας και μείωση των κραδασμών στο ελάχιστο.

Η κεφαλή είναι MC και είναι τοποθετημένη ενιαία στο ίσιο βραχίονα για σταθερή απόκριση και ανάλυση. Ο προενισχυτής phono stage, που φέρει το πικάπ, βασίζεται στα νέα μοντέλα Solo και Duo.


Το όνομα Alva δεν είναι τυχαίο: είναι το δεύτερο όνομα του Thomas Edison, του εφευρέτη του φωνογράφου. Η νέα βινυλιακή σειρά της Cambridge Audio εκτός από το πικάπ Alva TT έχει και δύο προενισχυτές phono τους Alva Solo και Alva Duo.


Το πικάπ Cambridge Audio Alva TT διατίθεται από τον Απρίλιο του 2019 στα 1.700€.

Το σύστημα Alva TT MC μπορεί επίσης να αγοραστεί ξεχωριστά για 500€ επίσης από τον Απρίλιο του 2019.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...