fbpx
Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 17:17

Burson Playmate: Mε Sabre και USB-C

Η Αυστραλέζικη εταιρία είναι έτοιμη να κατεβάσει στην αγορά, από τον προσεχή Ιανουάριο, το Playmate, που το προορίζει ως το απόλυτο γκάτζετ, κυρίως για ανάγκες προσωπικής ακρόασης. Διαθέτει ενισχυτή ακουστικών 2Wrms@16Ω και δύο επίπεδα κέρδους, για καλύτερο ταίριασμα.

Επίσης, παρέχει έξοδο γραμμής ρυθμιζόμενη με αντίσταση 35Ω. Στηρίζεται στο ήδη υπάρχον Mate, αλλά διαθέτει μετατροπέα της Sabre (ESS9038) με δυνατότητα DSD512 και 768KHz, θύρα USB-C στην πρόσοψη για φορητές συσκευές iOS και Android και οπτική είσοδο στην πλάτη, για κάθε χρήση. Όπως το Mate, παρέχει τη δυνατότητα αναβάθμισης με τους custom, διακριτούς τελεστικούς ενισχυτές της.

Με τέσσερις ΝΕ5534 (βασική έκδοση) θα κοστίζει 399$ (προπαραγγελίες στα 319$), με τέσσερις V6 Vivid Dual στα 649$ κλπ. Oι είσοδοι USΒ διαχειρίζονται από το τσιπ XMOS και το Playmate εξοπλίζεται με το σπέσιαλ διακοπτικό τροφοδοτικό MCPS (max current power supply) που εξασφαλίζει εξαιρετική ησυχία, την οποία θα εκτιμήσουν οι φίλοι της προσωπικής ακρόασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG WebOS: Επέκταση NanoSound CD: Πολυμηχάνημα γένους... audiophile »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...