fbpx
Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 18:13

Bose Frames: Ηχο γυαλιά ηλίου AR

Ένα πρωτοποριακό προϊόν που συνδυάζει την προστασία των ματιών μας από τον ήλιο και τον ήχο παρουσίασε η Bose. Τα Frames εκτός από γυαλιά ηλίου είναι και ακουστικά και μάλιστα με υποστήριξη αυξημένης πραγματικότητας.

Ο χρήστης τα ελέγχει με την φωνή του, δείχνοντας από τώρα το μέλλον του mobile ήχου. Τα γυαλιά Bose Frames θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2019 στα 199 ευρώ, ενώ θα υποστηρίζονται και από την εφαρμογή Bose Connect.


Όταν τα δεις για πρώτη φορά θα πιστέψεις ότι είναι γυαλιά ηλίου, όταν τα ενεργοποιήσεις όμως θα συνδεθούν με το smartphone για ακροάσεις, κλήσεις ακόμη και για συνομιλία με ψηφιακό ηχοβοηθό. Θα κυκλοφορήσουν σε δύο σχέδια, για να διαλέξουμε. Μπλοκάρουν έως και το 99% των ακτίνων UVA / UVB και διαθέτουν ομοιόμορφα χρωματισμένους φακούς και ξεχωριστούς τόνους - συμπεριλαμβανομένων των χρυσών μεντεσέδων και των επαφών φόρτισης.

Είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές και ζυγίζουν μόλις 45 γραμμάρια.
Παράλληλα λειτουργούν σαν πραγματικά ασύρματα ακουστικά. Εσωτερικά στα μπράτσα του σκελετού των γυαλιών υπάρχει ολόκληρο ηχητικό σύστημα με μικρόφωνα που παράγει ήχο με την επαφή.


Τα Bose Frames είναι συμβατά με το πακέτο Bose AR, μια πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας AR της Bose. Σε αντίθεση με άλλα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας, τα Bose AR δεν αλλάζει αυτό που βλέπετε, ούτε χρησιμοποιούν φακούς ή κάμερες για να τοποθετήσουν εικονικά αντικείμενα σε ότι βλέπτε. Αντ 'αυτού, γνωρίζουν πού βρίσκεστε από το GPS και με αισθητήρες κίνησης της κεφαλής 9 αξόνων προσθέτουν αυτόματα ένα σάουντρακ ήχου. Αυτό έχει να κάνει με τον τόπο, τον χρόνο, το ταξίδι, τη μάθηση, την ψυχαγωγία, το παιχνίδι και πολλά άλλα.


Τα γυαλιά Bose Frames χρησιμοποιούν μπαταρία λιθίου που διαρκεί έως 3,5 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής και μέχρι 12 ώρες σε κατάσταση αναμονής, ενώ μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...