fbpx
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 13:03

Astell&Kern: Δύο νέα ακουστικά

Ανακοινώθηκαν δύο νέα μοντέλα της κορυφαίας και φουτουριστικής Astell&Kern με τις υπογραφές των Beyerdynamic και Jerry Harvey Audio.

Τα AK T5p 2nd Generation είναι over-ear, με τους οδηγούς «Tesla Technology» της Beyerdynamic. Η στέκα και τα earpads είναι επενδυμένα με δέρμα προβάτου και το εξωτερικό κέλυφος από μέταλλο μαύρου χρώματος.

Έρχεται με αποσπώμενο καλώδιο τεσσάρων αγωγών από OCC χαλκό και τεσσάρων από ασήμι πλεγμένους μαζί. Τερματίζεται σε balanced βύσμα των 2.5mm (τεσσάρων πόλων). Κατασκευάζονται στο χέρι στο Heilbronn της Γερμανίας, έχουν την δική τους θήκη και συνοδεύονται από δύο αντάπτορες (2.5mm σε 3.5mm και 2.5mm σε 6.35mm). Θα κυκολοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό 1000 κομματιών στα $1,199.

Τα Diana ανήκουν στην σειρά Siren, είναι IEM και αναπτύχθηκαν από την Jerry Harvey Audio. Φέρουν την τεχνολογία «Freqphase» της ίδιας εταιρίας έχουν σασί από αλουμίνιο και είναι τριών δρόμων με τρεις οδηγούς «Balanced Armature Driver» χωρισμένους ανά συχνοτική περιοχή για βέλτιστα αποτελέσματα. Έχουν διπλό καλώδιο με αγωγούς από καθαρό ασήμι 4Ν επιμεταλλωμένο από ασήμι 7Ν OCC και τερματίζεται σε βύσμα των 2.5mm. Μέσα στην θήκη τους θα βρούμε έναν αντάπτορα 2.5mm σε 3.5mm και τρία ear tips από σιλικόνη σε τρία μεγέθη. Θα κυκλοφορήσουν τον Δεκέμβρη στα $799.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...