fbpx
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 12:10

Aktyna έδραση στη Audio Soul Ultra

Τα γνωστά εξειδικευμένα αντικραδασμικά Aktyna τώρα και στην χώρα μας.

Τα Aktyna με έδρα στο Βέλγιο, είναι δημιουργίες του Ελληνικής καταγωγής Παναγιώτη Γκιούλου για περισσότερα από 20 χρόνια.

Θεωρούνται τα πιο εξελιγμένα συστήματα απομόνωσης κραδασμών για εφαρμογές audio & video, εμπεριέχουν νέες τεχνολογίες, προχωρημένο διπλό στάδιο απομόνωσης και καινοτομίες όπως συντονισμός στα 432Hz.

Υπάρχει πληθώρα μοντέλων που βελτιώνουν την απόδοση των οπτικοακουστικών συστημάτων και απομονώνουν τις συσκευές μας από ενδογενείς, αερόφερτους ή κτυπογενείς κραδασμούς.

Κορυφαία μοντέλα της νέας σειράς ειναι τα Dyna 432 και Neo432 με υβριδική λειτουργία και dual stage isolation, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην χώρα μας και ενσωματώνουν 25ετή εξέλιξη και τεχνογνωσία ειδικά στην αντιμετώπιση κραδασμών για audio video συσκευές.

Θα τα βρείτε σε αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο, στο www.south-sounds.com καθώς και στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της Audio Soul Ultra.
Όπως μας ανέφερε η Ελληνική αντιπροσωπεία Audio Soul Ultra οι τιμές θα ειναι ίδιες με αυτές των χωρών της υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς αναπροσαρμογές λόγω αυξημένου ΦΠΑ στην χώρα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CES Unveiled Paris: Γαλλική δύναμη Bose S1 Pro: Η ζωή μαζί του »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...