fbpx
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 13:09

Keces Audio goes South

Η ελληνική αντιπροσωπεία South Sounds ανακοίνωσε ότι έκλεισε συμφωνία με την εξειδικευμένη εταιρεία Keces Audio που εδρεύει στην Taiwan (προφέρεται Κέσις ), σε προϊόντα ρεύματος αλλά και κλασικά Hi-Fi προϊόντα, για αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Keces Audio ιδρύθηκε το 2002, κατασκευάζοντας μετασχηματιστές για audiophile εφαρμογές τους οποίους προσέφερε ως OEM σε άλλους επώνυμους κατασκευαστές.

Απέκτησε έτσι μεγάλη εξειδίκευση, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και πάνω από μία δεκαετία παράγει balanced isolation power conditioners, παρέχοντας καθαρό ρεύμα, με διάφορα μοντέλα που χρησιμοποιούν τορροειδείς μετασχηματιστές, για χώρες της Ασίας, Αμερικής και Ευρώπης.

Παράλληλα έχει κερδίσει και την αγορά των after market γραμμικών τροφοδοτικών με στιβαρής κατασκευής προϊόντα που χρησιμοποιούν επίσης μετασχηματιστές τορροειδή τύπου. Για παράδειγμα, το κορυφαίο μοντέλο P8 μπορεί να τροφοδοτήσει δύο διαφορετικές συσκευές από 4 Amperes σε διαφορετικά τάσεις κατ' επιλογήν, ενώ παράλληλα δίνει και καθαρό ρεύμα σε μια τρίτη έξοδο USB 5V. Ζυγίζει 6 κιλά και χρησιμοποιεί θωρακισμένα σασί αλουμινίου με πολύ προσεγμένη κατασκευή.

Εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, παρέχει και λύσεις με phono stage, dac/pre balanced και τελικούς ενισχυτές. Όλα με προσοχή στην τροφοδοσία, την κατασκευή και την υψηλή ηχητική απόδοση. Όλα τα προϊόντα της Keces Audio παρέχουν πολύ υψηλό δείκτη value for money, όντας πολύ προσιτά σε κόστος, με σκοπό να κατακτήσουν πολλούς φίλους της υψηλής πιστότητας. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...