fbpx
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 17:03

Τα WHT στην Audio Soul Ultra

H Aυστραλέζικη εταιρία κατασκευής ηχείων υψηλής ευαισθησίας WHT απέκτησε, μετά από πολλά χρόνια, και πάλι πρόσβαση στην ελληνική αγορά μέσω της αντιπροσωπίας Audio Soul Ultra (Vienna Acoustics, Gryphon Audio κλπ).

Ήδη στην πρόσφατη έκθεση HES 2018 είδαμε σε στατική επίδειξη την MkIII έκδοση του πιο γνωστού, ίσως, μοντέλου της WHT, του PR1.

Πρόκειται για ένα σχέδιο δύο δρόμων, με γούφερ 8 ιντσών και τουίτερ ταινίας που φιλτράρονται κοντά στα 1,7KHz, το οποίο παρουσιάζει πολύ εύκολα χαρακτηριστικά οδήγησης, όπως αντίσταση 10Ω και ευαισθησία 94dB, καλύπτει δε τις συχνότητες 28Hz-40KHz. Η εταιρία το προτείνει για ενισχυτές από 1W έως 100W.

To γούφερ είναι custom και σε αυτή την έκδοση έχει ανανεωθεί, με ισχυρότερο διπλό μαγνητικό σύστημα και ένα νέο phase plug, από σπέσιαλ μασίφ ξύλο.

Το βασικό του σχεδιαστικό γνώρισμα είναι η φόρτιση του γούφερ, που χρησιμοποιεί οπίσθια χοάνη (back  loaded horn), χτισμένη από σπέσιαλ ξύλα με τελειοποιημένη καμπύλη διαδρομή (σχεδίαση J Scoop), για μεγαλύτερη φασική ομαλότητα και εξάλειψη των συχνοτικών χρωματισμών. Το PR1 MkIII κοστίζει περί τις 19.000€.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « HXOS EIKONA SHOW 2018: Απολογισμός Dynavox VR-400: Με λαμπίτσες »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...