fbpx
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 14:11

Microsoft Surface: NC Ακουστικά με Cortana

Ανάμεσα στα υπόλοιπα Surface προϊόντα που ανακοίνωσε η Microsoft, λάπτοπ-υπολογιστές, ήταν και ένα ζευγάρι ακουστικών, κάτι που η εταιρία σχεδίαζε επί τρία χρόνια. Τα Microsoft Surface, όπως λέγονται λακωνικά, είναι δυναμικά ακουστικά με οδηγούς «Free Edge» των 40mm, noise-cancelling (με 13 ξεχωριστές επιλογές) και ενσωματωμένη και πάντα ενεργή Cortana.

Είναι ασύρματα, με Bluetooth 4.2, συνδέονται κατευθείαν σε υπολογιστές Surface, φορτίζουν πλήρως μέσω USB-C σε λιγότερες από 2 ώρες, ενώ με 5 λεπτά φόρτισης έχουμε 1 ώρα αναπαραγωγής. Φέρει 8 μικρόφωνα για να επιτύχει το NC αλλά και να μιξάρει την μουσική με τους εξωτερικούς ήχους (αν το θέλουμε) και 2 beamforming μικροφώνα (ζεύγος μικροφώνων που δημιουργεί ιδιαιτέρως κατευθυντικό πολικό διάγραμμα τύπου shotgun) ανά ear-cup για ποιοτικότερη και πιο εύκολη συνομιλία .

Όλες οι ρυθμίσεις γίνονται με τα ear-cups, όπου υπάρχει περιστρεφόμενο ρυθμιστικό (ένα L, ένα R) καθώς και touch κουμπιά. Μιας και η Cortana είναι πάντα ενεργή δεν χρειάζεται να πατήσουμε κάτι, αρκεί να πούμε «Hey, Cortana» και να ρωτήσουμε τον ηχοβοηθό αυτό που θέλουμε. Χάρη σε έναν αισθητήρα η μουσική παύει όταν βγάλουμε τα ακουστικά από το κεφάλι μας και ξαναξεκινάει όταν τα φορέσουμε.

Η τιμή του θα είναι στα 350$.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Marantz SR7013 και AV7705 με IMAX Enhanced Origin Live στην Chameleon Audio »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...