fbpx
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 17:08

Ακουστικά και καλώδια MAS Audio Science

H MAS Audio Science είναι μια νέα εταιρία κατασκευής ακουστικών και αξεσουάρ προσωπικής ακρόασης από την Ταιβάν, που κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στην αγορά με τρία νέα προϊόντα της μεσαίας κατηγορίας τιμών που θα συζητηθούν.

Το πρώτο είναι το in ear μοντέλο Χ5i, με πολυτελή κατασκευή και χρήση ενός ιδιαίτερου συστήματος πέντε οδηγών (4 balanced armature συν έναν custom δυναμικό οδηγό), τα οποία οδηγούνται εύκολα (12Ω, 105dB/mW) από φορητές συσκευές και παρουσιάζουν εκτεταμένη απόκριση συχνοτήτων 5Hz-70ΚHz.

H τιμή του κινείται στα 300€. Το δεύτερο είναι το on ear μοντέλο Χ5h, που αναδιπλώνεται και φέρει διάφραγμα 40 χλστ. με πηνίο φωνής αλουμινίου/χαλκού, ειδικούς ακουστικούς θαλάμους και σπέσιαλ απόσβεση, που του επιτρέπουν να πιάσει απόκριση 5Hz-50KHz με ευκολία οδήγησης (32Ω, 102dB/mW).

Και τα δύο φέρουν αποσπώμενα καλώδια με βύσμα τύπου MMCX.

Το τρίτο είναι το καλώδιο ΧΧ ΜΜCX Bluetooth, το οποίο φοριέται ως αναβάθμιση στα προαναφερθέντα και τα μετατρέπει σε ασύρματα επιπέδου aptX (με δυνατότητα ενσύρματης λειτουργίας αν αδειάσει η μπαταρία), αφού εξοπλίζεται με δέκτη, επεξεργαστή και ενισχυτή σε «κουτάκι» που βρίσκεται επάνω του.

Διαθέτει σύστημα ακύρωσης θορύβου και είναι συμβατό με υπηρεσίες voice asistant.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...