fbpx
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 16:09

Beyerdynamic Blue Byrd Anc – Lagoon Anc: Aκουστικά

Η Beyerdynamic μπαίνει ανανεωμένη σε μια νέα εποχή με καινούργιο λογότυπο και πιο consumer βλέψεις. Ανακοίνωσε έξι καινούργια μοντέλα ακουστικών, δύο εκ των οποίων έχουν ενεργή ακύρωση θορύβων (active noise cancelling=anc), τα Blue Byrd Anc και Lagoon Anc, που λειτουργούν ενσύρματα και ασύρματα με Bluetooth (aptX) και φορτίζουν μέσω USB.

Το Blue Byrd Anc είναι in-ear, δυναμικού τύπου, με περιλαίμιο από πολυμερές και σασί από ανοδιομένο αλουμίνιο, ενώ το Lagoon Anc είναι over ear, δυναμικού και κλειστού τύπου, με ear pad από συνθετικό δέρμα και φωτάκι εσωτερικά των ακουστικών, το λεγόμενο Light Guide System, που μας ενημερώνει για την κατάσταση των ακουστικών.

Στην καρδιά των ακουστικών αυτών είναι η υβριδική τεχνολογία ακύρωσης θορύβων, που και έχει δυνατότητα απενεργοποίησης και η τεχνολογία Mosayc, που σε συνεργασία με την Mimi Hearing Technologies, φέρνει τον ήχο στα μέτρα μας μέσω της εφαρμογής «MIY beyerdynamic».

Κάνοντας ένα τεστ ακοής στον ακροατή, δημιουργεί ένα ακουστικό προφίλ από το οποίο θα προσαρμόσει τον ήχο ώστε να έχουμε μια ισορροπημένη δυναμική και συχνοτική απόκριση. Το προφίλ μας αποθηκεύεται στο ακουστικό για να μην εξαρτόμαστε πάντα από την εφαρμογή. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επίσης τα ακουστικά για τις κλήσεις και τον ηχοβοηθό μας.

Τα καινούργια «παιδιά» της Beyerdynamic φαίνονται εξαίσια, γεμάτα τεχνολογικές αναβαθμίσεις και μοναδικό στυλ. Ανυπομονούμε να τα ακούσουμε.   

Οι προτεινόμενες τιμές για το Blue Byrd Anc και το Lagoon Anc αντίστοιχα είναι 249€ και 399€ και τα μοντέλα αναμένονται το τελευταίο τρίμηνο το 18’.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG 8K OLED TV Antipodes ΕΧ και CX: Δικτυακά ριπαρίσματα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...