fbpx
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 17:50

Sony IER-Z1R In-ear ακουστικά τριών δρόμων

Τα ακουστικά Sony IER-Z1R διαθέτουν ένα υβριδικό HD σύστημα οδηγών που αποτελείται από τρεις μονάδες. Υπάρχει ο οδηγός των 5mm που είναι κατασκευασμένος με ένα νέο υλικό που χρησιμοποιεί αλουμίνιο και εξωτερικό μαγνητικό κύκλωμα για να φθάνει σε απόκριση μέχρι τα 100ΚHz, κάτι σαν σούπερ τουίτερ. Υπάρχει οδηγός με θόλο από κράμα μαγνησίου, που είναι ελαφρύ και πολύ άκαμπτο, στα 12mm.

Η άκρη του θόλου είναι κατασκευασμένη από επίστρωση αλουμίνιου που προσφέρει ευελιξία για βέλτιστη αναπαραγωγή των μπάσων.

Ο τρίτος οδηγός είναι τύπου balanced armature από κράμα μαγνησίου με επαργυρωμένο πηνίο φωνής και επίχρυσους ακροδέκτες, πράγμα που βοηθά στην αύξηση της κινητήριας δύναμης του οδηγού.

Το περίβλημα των ακουστικών είναι από κράμα μαγνησίου με ζιρκόνιο για αυξημένη σκληρότερα και αντοχή. Τα ακουστικά έρχονται με διάφορα καλώδια από απλά μέχρι balanced ακόμη και Kimber περιλαμβάνει η σειρά, υπάρχει σύστημα κροσόβερ από τα ακουστικά είναι τρίδρομα με την χρήση πυκνωτή τύπου φιλμ, που προσφέρει στους ακροατές έναν φυσικό και με ακριβή αίσθηση ήχο.

Έρχονται με 13 παραλλαγές ear buds  για να ταιριάξουν με το αυτί σας και είναι χειροποίητα.

Κοστίζουν 1.500 ευρώ περίπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony DMP-Z1: Χρυσό Walkman Wolf Von Langa στην Aurion »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...