fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 17:57

Wolf Von Langa στην Aurion

Η Eλληνική αντιπροσωπεία Aurion ανακοίνωσε την εισαγωγή στην ντόπια αγορά των ηχείων της γερμανικής εταιρίας Wolf Von Langa, με τον βενιαμίν της σειράς Son να είναι το πρώτο που θα αφιχθεί στις αρχές του Φθινοπώρου.

Η εταιρία αυτή δεν είναι η συνηθισμένη high-end, καθώς χρησιμοποιεί τα δικά της μεγάφωνα που εξοπλίζονται με ηλεκτρομαγνήτες και τα οποία στηρίζονται σε κλασικά μοντέλα των Altec, Western Electric κ.α. με μεγάλους χάρτινους κώνους και σπέσιαλ αναρτήσεις.

Πουλάει τόσο μοντέλα ηχείων όσο και μεγάφωνα, ενώ έχει αναπτύξει τα δικά της τροφοδοτικά ρεύματος για την διέγερση των ηλεκτρομαγνητών. Στα Wolf Von Langa θα βρούμε 12ιντσα και 15ιντσα γούφερ, τουίτερ τύπου AMT και ειδικά μιντρέιτζ ή wide range μεγάφωνα π.χ.  Lowther, κατάλληλα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των ηχείων.

Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό των WVL είναι η επιλογή της ανοιχτής μπάφλας για τα μεγαλύτερα μοντέλα, με το κορυφαίο Salon να φέρει ιδιαίτερες φορτίσεις χοάνης για το εμπρός και το πίσω κύμα, δημιουργώντας ενδιαφέροντα υβρίδια ανοιχτής μπάφλας/χοάνης. Το Son που κάνει την εισαγωγή στη γκάμα κοστίζει λίγο πάνω από 10.000€.

Εξοπλίζεται με το 12ιντσο field coil μεγάφωνο A1200S και custom τουίτερ AMT σε ακρυλική υπομπάφλα, μερικώς ρυθμιζόμενη, και φέρει στην πλάτη του παθητικό ακτινοβολητή 12 ιντσών.  Παρουσιάζει απόκριση 25Hz-30KHz, ευαισθησία 95dB, έχει διαστάσεις 87,4x40,4x33 εκ. (ΥΠΒ) και βάρος 42 κιλά το καθένα.

Τα ηχεία αυτά είναι ιδιαίτερα φιλικά προς ενισχυτές χαμηλής ισχύος, αντέχουν όμως 150W και είναι σε θέση να καλύψουν μεγάλους χώρους.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...