fbpx
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 16:29

Yamaha GT-5000 πικάπ και προ-τελικός 5000

Η Yamaha στοχεύει στον πλέον απαιτητικό μουσικόφιλο με τη νέα κορυφαία σειρά 5000, που περιλαμβάνει προενισχυτή, τελικό ενισχυτή και πικάπ.

Το τελευταίο είναι το GT5000, άμεσος απόγονος των “Gigantic &Tremendous” πικάπ της Yamaha από τις χρυσές εποχές της υψηλής πιστότητας. Χρησιμοποιεί ένα βαρέος τύπου πλατό από αλουμίνιο με μάζα 5 κιλών και υποπλατό από μπρούτζο με οδήγηση ιμάντα.

Διαθέτει AC μοτέρ με ηλεκτρονική ρύθμιση στροφών, το δικό του βραχίονα από ανθρακονήματα χωρίς αντιολίσθηση και ένα σασί μεγάλης μάζας, αποδίδει δε την έξοδο τόσο με RCA όσο και με XLR. Συνολικό βάρος σχεδόν 27 κιλά για το τρομερής εμφάνισης αυτό πικάπ και διαστάσεις 54,4x25,6x41 εκ. (ΠΥΒ).

Το σετ προενισχυτή-τελικού ενισχυτή είναι το C5000/M5000 έχει πλήρως συμμετρική σχεδίαση και ακολουθεί την τεχνική floating, για μείωση των προβλημάτων της γείωσης. Ο προενισχυτής είναι dual mono και διαθέτει phono stage για ΜΜ και MC, με ρύθμιση της αντίστασης φορτίου.

Ο τελικός αποδίδει 100Wrms/8Ω και φέρει εντυπωσιακά όργανα απεικόνισης της ισχύος καθώς και custom βύσματα από μπρούτζο.

Τα δύο κορυφαία Yamaha παρουσιάζουν εξαιρετική ακαμψία στα σασί τους, χρησιμοποιούν ειδικά αντικραδασμικά πόδια στήριξης και περιλαμβάνουν εκτενείς θωρακίσεις με επίστρωση χαλκού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG MicroLED τηλεόραση Artera Play Plus από την Quad »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...