fbpx
Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 18:13

Eνισχυτές German Physiks

Η γερμανική εταιρία German Physiks, γνωστή εδώ και χρόνια για τα παντοκατευθυντικά της ηχεία με χρήση του custom μετατροπέα DDD, παρουσίασε πρόσφατα μια πλήρη γκάμα ενισχυτών αναφοράς, ικανών να οδηγήσουν στο όριο τα περίφημα ηχεία της αλλά και όποιο άλλο δύσκολο και απαιτητικό high end ηχείο.

Η σειρά λέγεται Emperor Extreme και περιλαμβάνει δύο μοντέλα τελικών, μονομπλόκ και στερεοφωνικό, ολοκληρωμένο ενισχυτή καθώς και προενισχυτή, ενώ θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μιας ηχητικής αλυσίδας, όπως και καλώδια.

Το γερμανικό, αυστηρό στυλ των Emperor Extreme διανθίζεται εντυπωσιακά από τις διακεκομμένες μεταλλικές επιφάνειες που αγκαλιάζουν τα σασί.

Ο ολοκληρωμένος Emperor Extreme (22.500€) συνδυάζει την τεχνολογία από τα σετ προ-τελικών σε ένα βαρέος τύπου αλουμινένιο σασί με διαστάσεις 47,5x24x47,5 εκ. (ΠΥΒ) και αποδίδει 350W/8Ω και 650W/4Ω.

Διαθέτει πέντε εισόδους γραμμής (3xRCA, 2xXLR), είσοδο bypass και amp direct και δύο εξόδους προενίσχυσης, τόσο με RCA όσο και με XLR. Παρέχει ρύθμιση gain/ευαισθησίας, διακόπτη ground lift, ψηφιακή οθόνη ενδείξεων και περιλαμβάνει τρεις μετασχηματιστές τροφοδοσίας.

Ο προενισχυτής Emperor Extreme (12.500€) διαθέτει ρύθμιση στάθμης με αντιστάσεις/ρελέ και το ίδιο σετ i/o με τον ολοκληρωμένο, δίνοντας μέχρι 20V στην έξοδο.

Οι μονομπλόκ, τέλος, της νέας σειράς (με λιανική τιμή 16.500€ έκαστος) φιλοξενούνται σε σασί με διαστάσεις 47,5x30x47,5εκ. (ΠΥΒ).

Φθάνουν την ισχύ στα 550W/8Ω, που διπλασιάζεται στα 4Ω και αντέχει να δώσει μέχρι 1,8KW για φορτίο 2Ω, ενώ επίσης παρέχουν ένδειξη της ισχύος και ρύθμιση του gain.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...