fbpx
Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 17:56

Technics Ottava S SC-C50: Προσαρμόζεται στο χώρο μας!

Η Technics έκανε την επίσημη παρουσία του νέου της ηχείου στο Μόναχο, το οποίο συνδυάζει ασύρματη συνδεσιμότητα με ισχυρά DSP για την ακουστική προσαρμογή στο χώρο μας. Ενσωματώνει το γνωστό Google Chromecast και δέκτη Bluetooth, για ασύρματη μεταφορά αρχείων ενώ διαθέτει θύρα ethernet, usb type A και ψηφιακή οπτική για τις ενσύρματες συνδέσεις και το streaming αρχείων από το δίκτυο και τις συσκευές μας, ενώ υπάρχει και αναλογική είσοδος 3,5 χλστ.

Το στυλάτο αυτό ηχείο διαθέτει ενδιαφέρον ντιζάιν με αλουμινένιες λεπτομέρειες, μια στρογγυλή OLED οθόνη στο επάνω μέρος και ψήκτρες στην πλάτη του. Στηρίζεται σε συνολική ισχύ 100W και στην custom ψηφιακή επεξεργασία LAPC, για να δώσει στα επτά συνολικά μεγάφωνά του (τρία τουίτερ 0,75 ίντσας, τρία μιντρέιτζ 2,5 ιντσών σε ομοαξονικές διατάξεις και γούφερ 5 ιντσών) ιδεώδη χαρακτηριστικά κρουστικής απόκρισης για ομαλή φάση και απόκριση συχνότητας.

Επιπλέον, το SC-C50 μπορεί, μέσω app, να λάβει μέτρηση της ακουστικής του χώρου από το smartphone μας και να προσαρμόσει τον ήχο του ανάλογα με τη θέση που το έχουμε τοποθετήσει. Η τιμή του αναμένεται στα 700€ και η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει το προσεχές καλοκαίρι.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...