fbpx
Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 18:03

MCD 600 και ΜS500: δίδυμο κορυφής από τη Mcintosh

Η διάσημη εταιρία ανακοίνωσε τις top of the line προσθήκες στον ψηφιακό της στόλο, που καλύπτουν κάθε περίπτωση γούστου ή τεχνολογικής κατεύθυνσης. Από τη μία έχουμε το κορυφαίο της SACD/CD player με τον κωδικό MCD600, το οποίο επιμένει με τους οπτικούς δίσκους, διαβάζει τα SACD μας αλλά και τα γραμμένα DVD μας, ενώ ανεβάζει όλα τα PCM σήματα στα 384KHz/32bit μέσω upsampling.

Το player χρησιμοποιεί ένα νέο τμήμα μετατροπέα, με οχτακάναλο τσιπ σε quad balanced συνδεσμολογία (τέσσερις DAC/κανάλι) για χαμηλότερες παραμορφώσεις και παρέχει έξοδο με RCA και XLR, τόσο σταθερή όσο και ρυθμιζόμενη. Υπάρχουν φυσικά οι κλασικές ψηφιακές είσοδοι αλλά και έξοδοι (οπτική, ομοαξονική) και μια πολύ χρήσιμη USB Type A στην πρόσοψη, ικανή για αναπαραγωγή  PCM μέχρι τα 192KHz/24bit και διπλού DSD.

 

Το δεύτερο κορυφαίο ψηφιακό της McIntosh είναι ένας streamer βασισμένος σε λειτουργικό Linux, με τον κωδικό MS500. Διαθέτει fanless επεξεργαστή και σκληρό δίσκο SSD 500GB για αθόρυβη λειτουργία και τοπική αποθήκευση των αρχείων μας, ενώ είναι συμβατός μέσω της ethernet με τις πιο γνωστές υπηρεσίες streaming και διαδικτυακό ραδιόφωνο. Διαθέτει τρεις USB Type A (η μία είναι 3.0) και μπορεί να διαχειριστεί αρχεία μέχρι τα 192KHz/24bit. Οι τιμές πώλησης είναι στα £7.995, τόσο για το player όσο και τον streamer.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...