fbpx
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 16:50

Auralic G1: Nέα γενιά

Tα Aries και Vega, τα φημισμένα streaming transport και DAC αντίστοιχα, είναι οι δύο συσκευές που έβαλαν την Auralic στον χάρτη της υψηλής πιστότητας και τώρα ήρθε η ώρα να αντικατασταθούν από τη νεά γεννιά G1.

Νέα εμφάνιση, εξελιγμένες λειτουργίες ειδικά για τον μετατροπέα που αποκτάει θύρα ethernet και εξοπλισμός για τα δύο G1 που «κατεβαίνει» από τις ναυαρχίδες της σειράς G2, είναι η συνταγή της επιτυχίας για τα νέα Auralic, με το κόστος να βρίσκεται πιο κοντά στις παλιές εκδόσεις παρά τις G2.

Το Aries G1 ανεβάζει τις αναλύσεις που μπορεί να δεχθεί μέσω wi-fi στα 384KHz για το PCM και στο 8xDSD (512Fs) για το DSD, καθώς απέκτησε τον εξελιγμένο επεξεργαστή Tesla G2, που είναι 50% ταχύτερος από εκείνον του πρώτου Aries, με διπλάσια χωρητικότητα (1GB μνήμη RAM, 8GB αποθηκευτικός χώρος και 4GB μνήμη του συστήματος). Το σασί, επίσης, δανείζεται την εμφάνιση και την 4 ιντσών έγχρωμη οθόνη από το σασί Unity των G2, ενώ και η τροφοδοσία αναβαθμίζεται, αποκτώντας το διπλό γραμμικό τροφοδοτικό Purer Power του Aries G2.

Ο μετατροπέας Vega, από την πλευρά του, γίνεται πλέον streaming DAC στην έκδοση G1, με πρόσβαση στις γνωστές υπηρεσίες streaming (Tidal, Qobuz, Spotify). Αποκτά κι αυτός την επεξεργαστική πλατφόρμα Tesla G2 που στηρίζεται στο τετραπύρηνο τσιπ Cortex A9 για streaming αρχείων υψηλής ανάλυσης από την ethernet και λειτουργεί ανεξάρτητα από τη συχνότητα δειγματοληψίας του σήματος, για jitter-free λειτουργία. Ο μετατροπέας προέρχεται από τον Vega G2 και στηρίζεται σε customised τσιπ της Sabre και 72Fs femto ταλαντωτές, ενώ κι εδώ η εμφάνιση, η οθόνη και το σχέδιο παραπέμπουν στην κορυφαία σειρά G2.

Τα Auralic παρέχουν χειρισμό μέσω του Lightning DS app ενώ υπάρχει πλέον και web admin για απομακρυσμένο set up. Τα νέα Aries και Vega G1 θα κάνουν το ντεμπούτο της στην έκθεση High End του Μονάχου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Android 9.0: Η εποχή του P Hegel H590: O νέος αρχηγός »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...