fbpx
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 14:27

Android 9.0: Η εποχή του P

Στο Google I / O που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η Google εισήγαγε νέες δυνατότητες της επόμενης έκδοσης του Android OS του Android P. Βελτιώνεται ο χρόνος διαχείρισης της μπαταρίας με χρήση τεχνολογίας AI, έχουμε βελτίωση της λειτουργίας αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας και άλλα

Η δυνατότητα «Adaptive Battery» χρησιμοποιεί τεχνολογία learning machine για να μάθει το κινητό μας την κάθε εφαρμογή και τη χρήση της, ώστε να ρυθμιστεί το ρεύμα της μπαταρίας, βελτιώνοντας την ενεργειακή της διαχείριση. Η δυνατότητα «Adaptive Brightness» ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης σε σχέση με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος και τις προτιμήσεις του χρήστη.

Επίσης το νέο λειτουργικό θα φέρει την δυνατότητα «App Actions» που είναι μια τεχνολογία που προβλέπει την επόμενη «δράση» του χρήστη. Για παράδειγμα, εάν συνδέσετε τα ακουστικά, εμφανίζει τις πληροφορίες από τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής του Spotify.


Επίσης το νέο Android 9.0 ή P εξαλείφει τα κουμπιά αριστερά και δεξιά και κρατάει μόνο το κεντρικό κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης. Επιπλέον έχει «App Timer», ένα είδος χρονοδιακόπτη για τον περιορισμό του χρόνου χρήσης κάθε εφαρμογής, ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική χρήση.

Η λειτουργία «Wind Down» ρυθμίζει αυτόματα το φωτισμό όταν το περιβάλλον γίνει σκοτεινό.

Για τον ήχο έχουμε το «Dynamic Processing Effect» που φέρει περιοριστές και ισοσταθμιστές σύμφωνα με το γύρω περιβάλλον του κινούμαστε, για την ακύρωση θορύβων.

Το νέο λειτουργικό σύστημα Android P θα εμφανιστεί αρχικά στα smartphone Pixel 2, Sony Xperia XZ2, Xiaomi Mi Mix 2S, Nokia 7 Plus, OnePlus 6 κ.α.

Όσο για τον φωνητικό βοηθό ΟΚ Google προστίθενται άλλα έξι διαφορετικά είδη φωνής μεταξύ των οποίων και η φωνή του μουσικού John Legend.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Cayin HA-300: Υπερ-ενισχυτής ακουστικών Auralic G1: Nέα γενιά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...