fbpx
Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 13:11

Onkyo TX-NR787: Νέος AV με 9.2 κανάλια

Ο νέος Onkyo TX-NR787 δεν έχει μόνο Dolby Atmos και DTS:X, αλλά έχει και πιστοποίηση THX Select. Ο ενισχυτής ονομαστική ισχύ 9x100W (8Ω, 20Hz-20KHz, 0,08% THD, στα δύο κανάλια) και επιτρέπει διατάξεις 5.2.4 και 7.2.2 στα Dolby Atmos και DΤS:X, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ήχο surround 5.2 και 7.2 καναλιών στην κύρια ζώνη, έχοντας δύο πρόσθετες ζώνες για στέρεο.

Ο TX-NR787 διαθέτει υποστήριξη pass-through, HDR σε μορφές HLG (Hybrid Log-Gamma), HDR10 και Dolby Vision. Στο βίντεο έχουμε ακόμη χρώμα BT.2020 και έξι εισόδους HDMI στο πίσω μέρος καθώς και μια μπροστινή είσοδο HDMI για προσωρινές συνδέσεις συσκευών.


Οι Multiroom συνδέσεις του ενισχυτή μέσω Wi-Fi 2,4 / 5GHz υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα πλατφόρμων που περιλαμβάνουν DTS Play-Fi, η οποία διανέμει ήχο σε ομαδοποιημένα ηχεία μέσω της App Onkyo Music Control, FlareConnect για αναλογική και ψηφιακή διαχείριση πηγών συμπεριλαμβανομένου και πικάπ, Chromecast για χρήση με εφαρμογές και συμβατέε συσκευές όπως iOS, Android, MacOS, Windows και Chromebook.

Το ενσωματωμένο Chromecast συνεργάζεται με το Google Assistance, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν το σύστημα με τη φωνή τους. Κατά τα άλλα ο νέος Onkyo έχει AirPlay και Bluetooth, αλλά και λήψη των υπηρεσιών Amazon Music, TIDAL, TuneIn, Deezer, Pandora και Spotify.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...