fbpx
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 16:33

Stax SR-009: Aκουστικά και φορητό DAC

Η πρωτοπόρος στα ηλεκτροστατικά ακουστικά, ιαπωνική Stax, ανανέωσε το κορυφαίο της μοντέλο SR-009 με επεμβάσεις στα σημεία, που βελτιώνουν τη συμπεριφορά των ηλεκτροδίων και επιτρέπουν πιο ομαλή ροή του ήχου προς τον ακροατή.

Τα SR-009S έχουν νέα ηλεκτρόδια με μικρότερη αντίσταση, πιο ομαλά σχηματισμένες οπές διαφυγής του αέρα και καλύτερη επιχρύσωση που τα αδρανοποιεί παραπέρα απέναντι στους κραδασμούς.

Επίσης, το προστατευτικό πλέγμα πίσω από το διάφραγμα έχει πιο ομαλές ακμές και το σασί έχει λεπτύνει οριακά, παρουσιάζοντας έτσι μικρότερη αντίσταση στο ηχητικό κύμα. Με δύο λόγια, τα νέα Stax είναι ακόμη πιο αχρωμάτιστα και ελεύθερα. Η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε, εξάλλου και το φορητό DAC/enegizer με τον κωδικό SRM-D10, που παρέχει την απαραίτητη πόλωση των 580VDC για τα ακουστικά και το κατάλληλο πεντάπινο βύσμα για τη σύνδεση, για ultra high end ακροάσεις «τσέπης».

Διαθέτει line in με υποδοχή 3,5χλστ και micro USB που δέχεται σήματα μέχρι 384KHz και double rate DSD, ενώ τροφοδοτείται με εξωτερικό τροφοδοτικό 14VDC/1,4Α.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...