fbpx
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 17:53

Nέα Signature από τον Vinnie Rossie

Ο Αμερικανός κατασκευαστής ανεβάζει κι άλλο τη μπάρα της ευελιξίας με τον νέο του προενισχυτή LS Signature, ο οποίος τίθεται επάνω από τον γνωστό LIO και μπορεί να δεχτεί μέσω διακόπτη πολλές διαφορετικές λυχνίες, όπως αυτές που βλέπουμε κυρίως σε ενισχυτές SET.

Aπό την 811και την 101D έως την 300Β και τις 2Α3 και 45, αυτές οι τρίοδοι αμέσου θερμάνσεως θα αφήσουν το δικό τους μαγικό στίγμα στον ήχο του προενισχυτή, χωρίς να δυσκολεύονται με την οδήγηση ηχείων. Υπάρχει όμως και στάδιο με jfet σε τάξη Α που επιλέγεται με jumpers και αφήνει απ’ έξω τις λυχνίες, ενώ παρέχει ρύθμιση του κέρδους τάσης που επιθυμεί ο ακροατής.

Το φυσικό ταίρι του είναι τα νέα μονομπλόκ LS2, που αποδίδουν 75Wrms/8Ω, περίπου τα διπλά στα 4Ω και αντέχουν μέχρι τα 2Ω. Με μακρόστενο σασί από παχύ αλουμίνιο 1,25 χλστ. και εξαιρετικής ποιότητας βύσματα WBT και Neutrik, στηρίζονται σε μ/σ 500VA, χωρητικότητα εξομάλυνσης 100.000 μF και χρησιμοποιούν στο στάδιο ισχύος mosfet με την ιδιαίτερη τοπολογία της εταιρίας σε τάξη ΑΒ, που επιτρέπει απόκριση μέχρι τα 250KHz με χαμηλό θόρυβο.

Τα νέα Signature θα είναι διαθέσιμα από το προσεχές καλοκαίρι.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...