fbpx
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 15:45

JBL Endurance Dive: Ακουστικά για σπορ [Video]

Ειδικά σχεδιασμένα για το Ελληνικό καλοκαίρι είναι τα νέα ακουστικά Endurance της JBL. Αυτή απαρτίζεται από τέσσερα μοντέλα, το Run, το Sprint, το Jump και το Dive. Kαθένα ανάλογα με την αθλητική μας δράση στην ζωή. Τα Sprint, Jump και Dive είναι αδιάβροχα και πιστοποιημένα κατά IPX7 ώστε να αντέχουν στην σκληρή χρήση.

Είναι φτιαγμένα από ειδικά σιλικονούχα υλικά για να είναι ανατομικά και για να μην πέφτουν κατά την άσκηση από τα αυτιά μας. Όλα τα ακουστικά της JBL έχουν ειδική επιμέλεια στο μπάσο ώστε οι αθλητές να … βγάζουν την προπόνηση, ενώ ο έλεγχος γίνεται με πλήκτρα που βρίσκονται επάνω στα ακουστικά. Η μπαταρία του κρατά 8 ώρες και έχουν σύστημα γρήγορης φόρτισης.


Τα Endurance Run δεν είναι ασύρματα και αδιάβροχα κατά IPX5 με μικρόφωνο και εύκαμπτη σχεδίαση ώστε να τα φοράμε τόσο in-ear όσο και πίσω από το αυτί.


Τα Endurance Sprint είναι ασύρματα Bluetooth και αδιάβροχα κατά IPX7 με μαγνήτες ώστε να τα ελέγχουμε καλύτερα.

Endurance Jump είναι Bluetooth και συνδέονται αυτόματα με το smartphone μας όταν τα φοράμε και… αποσυνδέονται όταν τα βγάζουμε.

Τα Endurance Dive είναι ίδια με τα Jump, αλλά έχουν επιπλέον ενσωματωμένη μνήμη 1GB για 200 τραγούδια. Είναι δηλαδή και MP3 player. Όπως λέει και το όνομα τους, τα Dive είναι ειδικά για χρήση μέσα στο νέο. Μπανάκι δηλαδή… και μουσικούλα.

Κυκλοφορούν το Μάιο σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Το πιο ακριβό κοστίζει 99 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha RX-V385: Ενισχυτής AV 2018 LG G7 Series στις αρχές Μαΐου »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...