fbpx
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 15:54

Benchmark HPA4: Ενισχυτής ακουστικών

Διπλή είναι η αποστολή του νέου HPA4 της Benchmark. Είναι ενισχυτής ακουστικών, αλλά και στερεοφωνικός προενισχυτής. Στις HΠΑ θα κοστίζει 2995 δολάρια και η κυκλοφορία του αναμένεται τον Ιούλιο του 2018. Για όσους εντοπίσουν το λογότυπο THX στην οθόνη του, αυτό σημαίνει ότι ο HPA4 έχει το σύστημα Achromatic Audio Amplifier ή AAA.

To σύστημα αυτό περιορίζει τις παραμορφώσεις ενδοδιαμόρφωσης και τις παραμορφώσεις κρος από 20dB έως 40dB. Παράλληλα φροντίζει ώστε ο ενισχυτής να παρέχει πάντα την μέγιστη έξοδο που μπορεί χωρίς να εισάγονται παραμορφώσεις. To όλο σύστημα ονομάζεται THX-888.


Το σήμα στον ενισχυτή ακουστικών είναι 100% αναλογικό, τα ρελέ έχουν επίχρυσες επαφές, ενώ είναι εξοπλισμένος με τέσσερις ανεξάρτητους 256 βημάτων (0,5dB ανά step) εξασθενητές, δύο για την έξοδο ακουστικών και δύο για την έξοδο γραμμής.

Ο HPA4 παρέχει 11,9 Vrms για 300Ω ακουστικά και 6W σε φορτίο 16Ω. Η απόκρισή του ξεπερνάει τα 500KHz. Για τα ακουστικά έχει υποδοχές 1/4" TRS και 4-pin XLR., ενώ παρέχει ακόμη δύο XLR εισόδους και δύο εισόδους γραμμής (RCA). Στην έξοδο έχουμε τόσο XLR στέρεο, μια μονοφωνική έξοδο και μια στερεοφωνική RCA.

Για τον έλεγχο του υπάρχει τηλεχειριστήριο, trigger 12V, ενώ η οθόνη του είναι αφής.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...