fbpx
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 15:02

Huawei Freebuds: Bluetooth ακουστικά [Video]

Μετά τις φωτογραφίες με το νέο της smartphone με τις τρείς κάμερες P20 Pro, η Huawei βάζει στην σφαίρα των προϊόντων της τον ήχο.

Για να υποστηρίξει το νέο P20 Pro η Huawei κυκλοφορεί τα νέα ασύρματα ακουστικά Freebuds που μοιάζουν σε σχεδίαση με τα Apple Airpods. Αυτά θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο και λευκό χρώμα, έρχονται με την δική τους κόμπακτ θήκη για φόρτιση και έχουν διάρκεια μπαταρίας 10 ώρες, που είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Κοστίζουν 159 ευρώ και είναι τύπου in-ear με οδηγούς armature, ενώ στο στέλεχος που προεξέχει από αυτά βρίσκεται το μικρόφωνο.


Παράλληλα η Huawei ανακοίνωσε τα Active Noise Canceling Earphones 3, ενεργής ακύρωσης θορύβου ακουστικά. Έχουν τρεις διαφορετικές λειτουργίες ενεργής ακύρωσης ήχου (ANC) και ήχο υψηλής ανάλυσης (hi-res), ενώ διαθέτουν επίσης και βύσμα USB Type-C.


Σημαντικό είναι επίσης ότι η Huawei θα φέρει σύντομα στην αγορά τον φορητό ενισχυτή ακουστικών, τον DAC Headphone Amplifier, με δυνατότητα 384ΚHz/32bit και με ικανότητα να οδηγεί ακουστικά έως και 600 Ω.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜQA σε όλους τους κατόχους iFi dacs! Oppo Digital Τέλος εποχής »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...