fbpx
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 13:40

Pioneer C3, C7 και C8: Νέα in-ear ακουστικά

Κόβει εντελώς τα καλώδια στα νέα της Bluetooth ακουστικά η Pioneer, ειδικά στο μοντέλο C8.

Εκεί το δεξί και αριστερό κανάλι είναι ανεξάρτητα και έχουν μηχανισμό ώστε ο χρήστης να μην τα μπερδέψει ποτέ. Αυτά είναι Bluetooth 4.2 και AAC, επιτρέπουν γρήγορη σύνδεση με smartphone και έχουν οδηγούς 6mm με ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμίου. Τα ακουστικά αντέχουν το νερό, είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και φιλικά ως προς το δέρμα. Η μπαταρία τους διαρκεί έως τρεις ώρες, ενώ έρχονται με την δική τους θήκη φύλαξης που είναι και power bank.


Tα Pioneer C7 είναι επίσης Bluetooth με περιβλήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε τέσσερα χρώματα. Έχουν καλώδιο τύπου περιλαίμιο που φέρει το DAC και τον ενισχυτή των ακουστικών. Το καλώδιο διπλώνει και είναι ρυθμιζόμενο. Τα C7 έχουν NFC, ενσωματωμένο μικρόφωνο και οδηγούς 8 χιλιοστών με μαγνήτη νεοδυμίου. Ζυγίζουν 20 γραμμάρια και έχουν μπαταρία για επτά ώρες ενώ φορτίζουν γρήγορα μέσω micro-USB. Θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, αλπικό λευκό, καρμίνι κόκκινο και σαμπάνια χρυσό.


Τέλος το μοντέλο Pioneer C3 είναι in-ear με οδηγούς 10 χιλιοστών που έχουν μαγνήτες από σπάνιες γαίες, για υψηλή απόδοση και ισχυρό ήχο. Οι οδηγοί είναι τοποθετημένοι σε περίβλημα από αλουμίνιο με φινίρισμα σε πέντε χρώματα.

Τα ακουστικά Pioneer C3 (17,99 EUR), Pioneer C7 (59,99 EUR) και Pioneer C8 (99,99 EUR) θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2018.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...