fbpx
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 14:26

Panasonic FX780 και XF740: Οι μεγάλες LCD της Panasonic

Η Panasonic ανακοίνωσε νέα σειρά τηλεοράσεων LCD το 2018, μεταξύ των οποίων είναι η ναυαρχίδες FX780 και XF740.

Πρόκειται για οι δύο εξαιρετικά λεπτές τηλεοράσεις με διακοσμημένο γυαλί που υποστηρίζουν HDR10+ plus, όπως και HLG. Η FX780 θα διατίθεται σε μεγέθη από 49 έως 75 και FX740 από 49 έως 65 ίντσες. Επίσης το 2018 θα υπάρχουν τηλεοράσεις με κωδικούς FX700 και FX600 σε μεγέθη από 49 έως 65 ίντσες με διαφορετικές βάσεις. Όλες οι τηλεοράσεις του 2018 της Panasonic είναι 4K και θα τρέχουν την εφαρμογή Amazon Video.


H μεγάλη FX780 θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή τις OLED της Panasonic, όπως και βελτιωμένη λειτουργία gaming με χαμηλό χρόνο απόκρισης, ακόμα και σε λειτουργία HDR. Το interface διαχείρισης είναι το My Home Screen 3.0 και αργότερα με την ενημέρωση θα αποκτήσει Google Assistant και την Alexa, αλλά όχι για την Ελλάδα.


Μάλιστα η Panasonic αναφέρει ότι είναι ο μοναδικός κατασκευαστής που θα στις τηλεοράσεις του δύο δέκτες για καλωδιακή, δορυφορική και λήψη κεραίας, καθώς και ένα TV> IP Server & Client ως τέταρτη διαδρομή υποδοχής τηλεοπτικού σήματος. Το IP βασίζεται στο πρότυπο Sat> IP και υποστηρίζει σήματα κεραίας, καλωδίου και δορυφόρου.

Ως τηλεοπτικός client IP η τηλεόραση λαμβάνει τηλεοπτικά σήματα μέσω LAN ή ασύρματου μέσω Wi-Fi και μπορεί επομένως να παίζει και όταν δεν υπάρχει σύνδεση κεραίας. Σε σύγκριση με τη ροή DLNA, το TV> IP διατηρεί την άνεση της τηλεόρασης με δυνατότητες εγγραφής USB, EPG, videotex και αποκωδικοποίηση συνδρομητικής τηλεόρασης.

Χρησιμοποιείται ως τηλεοπτικός server IP, η τηλεόραση χρησιμοποιεί το δεύτερο δέκτη της για να τροφοδοτεί με τηλεοπτικά σήματα άλλες συμβατές συσκευές στο δίκτυο. Επιπλέον υπάρχει υποστήριξη με Crestron και Control 4.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...