fbpx
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 13:41

Samsung 3D LED Cinema: Την είδαμε από κοντά [Video]

Aν την χαϊδέψεις με το χέρι σου μοιάζει με χονδρή ζελατίνη, αν την δεις από πολύ κοντά διακρίνεις μια επιφάνεια που φωτίζει εικόνες και χρώματα.

Είναι το μέλλον της μεγάλης εικόνας και ο τερματισμός των βιντεοπροβολέων ή μια από επιλογή για τον καταναλωτή (οικιακό και επαγγελματία); Η Samsung τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει στις εκδηλώσεις της μια τεράστια οθόνη που άλλες φορές την ονομάζει The Wall, άλλες Cinema LED και άλλες microLED.

Tα πλακάκια micro LED

Είναι το ίδιο πράγμα. Οθόνες, σε όποια διάσταση ή μορφή θέλουμε, αποτελούμενες από LED πλακάκια. Υπάρχουν και άλλοι που φτιάχνουν LED πλακάκια, αλλά η Samsung κατάφερε να μειώσει σημαντικά το πάχος αυτών αλλά και να μειώσει εντυπωσιακά το μέγεθος των φωτοδιόδων LED. Έτσι από πολύ κοντά μπορείς να διακρίνεις τα σημεία LED (pixel) από λίγο μακρύτερα η εικόνα δείχνει ολοκληρωμένη και χωρίς pixel. Kάτι που είναι το ζητούμενο.

H πλήρης οθόνη

H Samsung έχει εφαρμόσεις ταχύτητα, τεχνολογίες HDR και άλλες τεχνολογίες ώστε να κάνει τα πλακάκια αυτά να παίζουν… σαν σινεμά.

Την είδαμε από κοντά και μας άρεσε, είναι η εξέλιξη της μεγάλης εικόνας και όταν οι τιμές χαμηλώσουν τότε θα είναι η εποχή των 100+ ιντσών τηλεοράσεων στα σπίτια μας και μάλιστα modular. Δηλαδή θα μπορούμε να την αποσυναρμολογούμε, πλακάκια, και να την συνθέτουμε πάλι σε όποιο χώρο θέλουμε.

 

The Wall στις 146 ίντσες


Πολύ καλή ιδέα…

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...