fbpx
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 17:31

FiiO F5: Balanced ακουστικά in-ear monitor

Η FiiO είναι από τις πιο δραστήριες και μέσα στα πράγματα εταιρίες mobile audio, που η γκάμα της προσφέρει λύσεις όχι μόνο για καλό ήχο αλλά και για εύκολο τρόπο ακρόασης μουσικής παντού.

Ένα από τα τελευταία μοντέλα ακουστικών είναι τα F5 που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά. Πρόκειται για ένα ζεύγος in-ear ακουστικών με αποσπώμενο καλώδιο με κονέκτορα τύπου MMCX.

Χρησιμοποιούνται διαφράγματα νανοτεχνολογίας από τιτάνιο, δηλαδή είναι τόσο λεπτά σε πάχος ώστε να μην κρατούν τις παραμορφώσεις πολύ χαμηλά και να «πιάνουν» τις hi-res audio απαιτήσεις που εδώ είναι σε απόκριση μέχρι 40KHz. Παράλληλα τα ακουστικά είναι πιστοποιημένα κατά MFi για όσους πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε σε συσκευές iOS, ενώ έχουν και ποιοτικό μικρόφωνο για τις κλήσεις μας.


Τα ακουστικά έχουν «θαλάμους» από κράμα αλουμινίου και πολύ απλή υφή επιφάνειας, είναι δε τοποθετημένα σε κλίση ώστε να στέκονται με άνεση στο αυτί. Το καλώδιο τους είναι από καθαρό χαλκό με ειδικές μονώσεις ανάμεσα στους διάφορους αγωγούς για καλύτερη μεταφοράς σήματα και προστασίας από εξωτερικές παρεμβολές.


Εννοείται ότι τα F5 είναι συμβατά και με Android κινητά, υπάρχει επιλογή στο χειριστήριο, ενώ οι ακροδέκτες του είναι όλοι επίχρυσοι.


Στη συσκευασία του θα βρείτε έξι ζευγάρια ear-tips για διαλέξετε αυτό που ταιριάζει με τα αυτιά σας, ενώ έρχονται και με μια υψηλής ποιότητας θήκη.


Έχουν αντίσταση 32Ω, διάμετρο κάψας 13,6 χλστ. και μήκος καλωδίου 1,2 μέτρα.


Κοστίζουν περίπου 90 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...