fbpx
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 16:36

Boulder 1110 Νέος προενισχυτής

Η σειρά 1100 της Boulder είναι η μεσαία της και έχει εξαιρετική απόδοση, τεχνολογία, αλλά μικρότερο μέγεθος σε σχέση με την σειρά 2100.

Η σειρά 1100 είναι μια σημαντική εξέλιξη σε σχέση με την προηγούμενη σειρά 1000. Έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου μέσω της χρήσης καλύτερων κυκλωμάτων, καλύτερης θερμικής διαχείρισης και της μείωση του στατικού θορύβου.

Οι συσκευές έχουν υλικά επιφανείας για εξάλειψη παρεμβολών, καθυστερήσεων της μετάδοσης του σήματος και της παρασιτικής χωρητικότητας. Ο προενισχυτής 1110 έχει πέντε εισόδους XLR balanced, καθώς επίσης και ένα ζεύγος σταθερής εξόδου γραμμής. Το ρυθμιστικό στάθμης βασίζεται σε τεχνολογία CMOS και είναι βηματικό, προέρχεται από την μεγάλη σειρά 3010 και είναι πλήρως ισορροπημένο για να μειωθούν οι θόρυβο και να αυξηθεί η ανάλυση. Το ρυθμιστικό μπορεί να προγραμματιστεί θέτοντας για παράδειγμα την ελάχιστη και την μέγιστη στάθμη.

Η συσκευή χρησιμοποιεί επεξεργαστή 64bit για την εποπτεία του μηχανήματος, ενώ υπάρχει δυνατότητα χρήσης της συσκευής με την βοήθεια browser με βάση σελίδων HTML ή IP, κάτι που προσδίδει στον προενισχυτή επικοινωνία με εξωτερικά συστήματα ελέγχου, όπως Savant ή Crestron. Τα στάδια κέρδους έχουν συνολικά 20dB με μεγάλο εύρος και είναι ικανά ο υποστηρίξουν σήματα που πρόκειται να ταξιδέψουν σε καλώδια έως και 91 μέτρα μακριά ή σε μη-παραδοσιακά φορτία αντίστασης εισόδου.


Ο προενισχυτής 1110 έχει καμπυλωτές γωνίες, έγχρωμη οθόνη LCD στην πρόσοψη και πολλά μενού για ρυθμίσεις.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...