fbpx
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 13:04

Sonoma Model One: Ακουστικά για την Aphrodite’s

Ένα ζευγάρι ακουστικών κατασκευάζει η Sonoma, ή να το πούμε αλλιώς, ένα σύστημα προσωπικής ακρόασης βασισμένο σε ηλεκτροστατικά ακουστικά μαζί με το energizer και τον ενισχυτή ακουστικών.

Η Sonoma Acoustics είναι μια νέα εταιρία από το Κολοράντο και έχει αναπτύξει την δική της τεχνολογία ακουστικών. Ξεκινάμε με το μοντέλο Model One και έπεται συνέχεια. Χρησιμοποιεί αλουμίνιο και μαγνήσιο στο σκελετό των ακουστικών ώστε να είναι ελαφρά στο βάρος (μόλις 303 γραμμάρια) και έχει μαξιλαράκι από δέρμα προβάτου από την Αιθιοπία που αντέχει και είναι ελαφρύ. Τα μαξιλάρια είναι ραμμένα στο χέρι στη Γερμανία.

Ο ενισχυτής είναι Τάξης Α βασισμένος σε FET, το σήμα έχει μέγιστο ύψος 145 V (rms), που φθάνει στην οδήγηση τα 1350 V DC. Χρησιμοποιούνται ποιοτικά υλικά, υπάρχει ψηφιακή βαθμίδα με USB (με ΧΜΟS), ομοαξονική και αναλογική είσοδο, ενώ παίζει από 384ΚHz/32bit, έως DSD128.

To τσιπ DAC είναι από την ESS, δηλαδή Sabre. Για την μετατροπή από αναλογικό σε ψηφιακό υπεύθυνο είναι το AKM 32bit/384ΚHz τσιπάκι.


Τα ακουστικά της Somona μπορείτε να τα ακούσετε στην Ελλάδα στην Aphrodite’s Vision στο Χαλάνδρι.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...