fbpx
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 17:29

Black Friday και OLED τηλεοράσεις [Τι να προσέξω]

Βγαίνοντας για αγορά τηλεόρασης και έχοντας αποφασίσει να επιλέξω τεχνολογία OLED καλό είναι να γνωρίζουμε τα παρακάτω.

Στην αγορά OLED τηλεοράσεις εκτός από την LG κυκλοφορούν και άλλες εταιρίες όπως οι Sony, Panasonic, Loewe, Philips, B&O, Skyworth, Toshiba κ.λ.π. Στις αλυσίδες θα βρούμε κυρίως μοντέλα των LG και Sony.


Η Sony κυκλοφορεί OLED τηλεοράσεις για πρώτη φορά φέτος και έχουν τον κωδικό Α1, ενώ η LG κυκλοφορεί από χρόνια και έχουν τον αριθμό 7 στον κωδικό τους. Θα πρέπει να αποφεύγουμε τηλεοράσεις OLED της LG με τον αριθμό 6 στον κωδικό τους, αφού είναι περσινές και η τεχνολογία έχει προχωρήσει από τότε. Εμείς εδώ δεν θα σας πούμε εάν οι OLED είναι καλύτερες ή όχι από τις LCD, αυτά τα έχουμε γράψει στο περιοδικό. Πρέπει να σας πούμε ότι όλες οι τηλεοράσεις έχουν τα συν και τα πλην τους.


Πάμε στο θέμα και στην Black Friday που στην ουσία είναι εβδομάδα. OLED τηλεοράσεις κυκλοφορούν σε προσφορά τα παρακάτω μοντέλα στις 65 ίντσες LG OLED65E7 στα 3499 ευρώ, Sony KD65A1 στα 3.199 ευρώ και LG OLED65C7 στα 2699 ευρώ. Από εδώ βλέπουμε ότι πιο φθηνή είναι η LG.


Έχουμε και τα μοντέλα στις 55 ίντσες που είναι Sony KD55A1 στα 2.199 ευρώ, LG OLED55C7V στα 1699 ευρώ και LG OLED55B7 που είναι στα 1499 ευρώ.
Εδώ πιο φθηνή OLED στις 55 ίντσες είναι η LG από τη σειρά Β7.


Tώρα σε όποια αλυσίδα (από Plaisio και Kotsovolo μέχρι Public και αν πάτε) οι τιμές είναι οι παραπάνω για OLED τηλεοράσεις. Δηλαδή ΙΔΙΕΣ.
Δεν κάνει δηλαδή κανείς πιο μαύρη Black Friday από κανέναν.

Tο καλό είναι ότι οι κατασκευαστές (LG και Sony) έδωσαν πολύ χαμηλές τιμές για την Ελλάδα, όταν στο εξωτερικό (Ευρώπη) αυτά τα μοντέλα ακόμη και στην Black Friday έχουν πολλά περισσότερα ευρώ.

TEST LG OLED

TEST SONY OLED

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...