fbpx
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 14:06

Ideon Audio: Νέα προϊόντα στην hes2017

Όπως ανακοίνωσε η Ideon Audio, από πέρυσι μέχρι φέτος δεν επαναπαύτηκε στις δόξες της.

Έσκυψε στο εργαστήριο και εξέλιξε ακόμη περισσότερο τις δημιουργίες της, που πια γνωρίζουν τεράστια ζήτηση στο εξωτερικό. Ανάμεσα στα νέα προϊόντα που θα δούμε στην Έκθεση hxos eikona show 2017 είναι το ολοκληρωμένο πια Ιdeon Absolute DAC που η εταιρία πιστεύει ότι έχει από τους καλύτερους ήχους μετατροπέα στον κόσμο ανεξάρτητα από την τιμή.

Το Absolute DAC βασίζεται στο τσιπ ESS 9038PRO, το οποίο είναι το καλύτερο DAC τσιπ στον κόσμο, αλλά τόσο δύσκολο να σχεδιάσει κανείς «επάνω» του, προκειμένου να αποκτήσει μια αληθινή high-end αλλά και ευχάριστη και ισορροπημένη μουσική. Η Ideon εφάρμοσε 4 παράλληλα DAC ανά κανάλι με υποστήριξη οδήγησης υψηλού ρεύματος. Ως αποτέλεσμα να «πιάνει» υψηλές επιδόσεις. Έμφαση έχει δοθεί στην τροφοδοσία, στις ψηφιακές εισόδους και στο ρολόι. Η Ideon σχεδίασε ένα ειδικό περίπλοκο αναλογικό στάδιο με επιλεγμένα υλικά.


Επίσης η Ideon Audio έχει νέο 3R USB Renaissance. Το μαγικό κουτάκι που όλοι θέλουμε στο στερεοφωνικό μας. Το νέο μοντέλο έχει βελτιωμένη πλακέτα, νέα τροφοδοσία εξαιρετικά χαμηλού θορύβου και ένα ρολόι επιπέδου femto. Η συσκευή αυτή βελτιώνει οποιοδήποτε σύστημα αναπαραγωγής ήχου βασισμένο σε υπολογιστή.


Παρόλα αυτά η Ideon Audio θα έχει και άλλες εκπλήξεις να παρουσιάσει στην Έκθεση που ξεκινάει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί και ολοκληρώνεται στην Κυριακή 26 Νοεμβρίους τις 9 το βράδυ. Είναι μια μοναδική ευκαιρία που συμβαίνει μόνο μια φορά το χρόνο.


ΠΟΥ: Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα
ΠΟΤΕ: Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.highend.show


Από τo Σάββατο 25 έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου λοιπόν, είτε είσαι μουσικόφιλος είτε όχι, θα βρεις τα πάντα για την τεχνολογία, τον ήχο και την εικόνα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος: Στην hxos eikona show 2017 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

 

http://highend.show/index.php/exhibitor/ideon-audio/

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « HES 2017: Aurion BenQ W1700: Προβολέας DLP 4Κ UHD »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...