fbpx
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 16:06

BenQ W1700: Προβολέας DLP 4Κ UHD

Όπως γράφουμε στο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα, συνεχίζεται η επιδρομή της DLP τεχνολογίας προς την LCD (ανάκλασης ή διαπέρασης) στην ανάλυση UHD.

H BenQ αυτή τη φορά, κατεβάζει στην αγορά τον νέο της Home Theater προβολέα W1700 με ανάλυση 4K UHD και HDR. Ο W1700 έχει, τεχνολογία CinematicColor για βελτιστοποιημένη HDR (High Dynamic Range) προβολή. Ο προβολέας θα είναι διαθέσιμος από τον Ιανουάριο του 2018 στα 1.799 ευρώ (με Φ.Π.Α.).


Ο W1700 υπόσχεται ρεαλιστικές εικόνες, ακρίβεια χρωμάτων και HDR για περισσότερη φωτεινότητα και ευρύτερη αντίθεση. Το CinematicColor έχει υψηλότερο επίπεδο και ο χρωματικός τροχός είναι τύπου RGBRGB για κάλυψη πάνω από το 96% του χρωματικού φάσματος Rec. 709 με ακριβή απόδοση Delta E <3.


Ο προβολέας έχει ενσωματωμένο και ηχητικό σύστημα. Ο φακός του επιτρέπει αυτόματη διόρθωση τραπεζοειδούς και έχει ζουμ 1,2x.


Κατά τα άλλα ο W1700 με ένα HDMI dongle όπως QCast Mirror, Google Chromecast ή Amazon Fire TV Stick μπορεί να αποκτήσει δικτυακές δυνατότητες.

Τα προϊόντα της Benq θα τα γνωρίσετε στην έκθεση hxos eikona show 2017.

Ξεκινάει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί και ολοκληρώνεται στην Κυριακή 26 Νοεμβρίους τις 9 το βράδυ. Είναι μια μοναδική ευκαιρία που συμβαίνει μόνο μια φορά το χρόνο.


ΠΟΥ: Ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα
ΠΟΤΕ: Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου
ΕΙΣΟΔΟΣ: Ελεύθερη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.highend.show


Από τo Σάββατο 25 έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου λοιπόν, είτε είσαι μουσικόφιλος είτε όχι, θα βρεις τα πάντα για την τεχνολογία, τον ήχο και την εικόνα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος: Στην hxos eikona show 2017 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.

http://highend.show/index.php/exhibitor/cpi/

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ideon Audio: Νέα προϊόντα στην hes2017 HES 2017: Samsung »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...