fbpx
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 16:29

Chord Electronics Poly and Mojo: Mobile music server

To είδαμε και αυτό. Η Chord πήρε το βραβευμένο mobile DAC της Mojo και το συνδύασε με το mobile server Mojo ώστε να δημιουργήσει ένα φορητό σύστημα διανομής μουσικής.

Εδώ χρησιμοποιείται ως μέσο αποθήκευσης μουσικής κάρτα MicroSD. Η μουσική επιλέγεται μέσω εφαρμογή στο smartphone και έτσι έχουμε DLNA μοιρασιές μέσω Wi-Fi. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχουμε Wi-Fi, δηλαδή έξω από το σπίτι το Poly δημιουργεί το δικό του Wi-Fi hotspot.

Kατά τα άλλα το σύστημα υποστηρίζει ΑirPlay και Bluetooth. Όταν βρει οικιακό δίκτυο παίζει επίσης αρχεία μουσική που είναι σε υπολογιστές ή συστήματα NAS.

Το σύστημα είναι ικανό να παίζει αρχεία PCM έως 768KHz/32bit και αρχεία DSD έως 11.2ΜΗz. Ακόμη ξέρει να αποκωδικοποιήσει αρχεία AAC, MP3, WMA και OGG, ενώ σύντομα με αναβάθμιση θα μπορεί να φέρει στα αυτιά μας τα Spotify και Tidal.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι 9 ώρες.

Tο σύστημα, Poly and Mojo, έχει σασί από μαύρο ανοδιωμένο συμπαγές αλουμίνιο και είναι φτιαγμένο στην Αγγλία. Η τιμή κοντά στις 500 λίρες Αγγλίας. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από την Audio Design.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...