fbpx
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 06:02

LG OLED65E7: EISA OLED TV 2017-2018


Η τεχνολογία OLED της LG προσφέρει στους θεατές μια εικόνα με υψηλό κοντράστ, έχοντας απόλυτα μαύρα και λαμπερά λευκά καθώς και ζωντανά χρώματα που δεν μειώνονται ακόμη και όταν την βλέπουμε στο πλάι. Η OLED65E7 ενισχύει, ακόμη περισσότερο, την απόδοση της σε σημαντικές περιοχές σε σχέση με τα προηγούμενα OLED μοντέλα όπως είναι οι λεπτομέρειες κοντά στο μαύρο και η φωτεινότητα.

Το αποτέλεσμα είναι μια τηλεόραση κατάλληλη για την προβολή εικόνων 4K HDR από Blu-ray ή streaming υπηρεσίες, ενώ το καθημερινό τηλεοπτικό περιεχόμενο μπορεί να γίνει καλύτερο μέσω της βελτίωσης HDR Effect που εφαρμόζει η τηλεόραση της LG.

Η υποστήριξη των φορμά HDR είναι μεγάλη, όπως Dolby Vision, HDR 10 και HLG. Ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της τηλεόρασης, το σύστημα ηχείων με σύστημα Dolby Atmos και η έξυπνη πλατφόρμα της, συμβάλλουν ώστε η τηλεόραση αυτή να είναι ο νικητής μας στην κατηγορία premium OLED τηλεοράσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung QE55Q7F: EISA SMART TV 2017-2018 TCL U55C7006: EISA BEST BUY TV 2017-2018 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...