fbpx
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 15:58

Samsung QE55Q7F: EISA SMART TV 2017-2018


Η Samsung συνεχίζει να πιέζει τα όρια όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό μιας τηλεόρασης αλλά και του τρόπου που αλληλεπιδρούν οι χρήστες μαζί της.

Η QE55Q7F είναι έξυπνη με πολλούς τρόπους. Οι είσοδοι είναι τοποθετημένοι στο εξωτερικό κουτί One Connect, το οποίο συνδέεται με την λεπτή σε πάχος τηλεόραση με ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο, πράγμα που επιτρέπει σε μια νοικοκυρεμένη εγκατάσταση. Υπάρχει μια σειρά από κομψές βάσεις για να διαλέξουμε, ενώ η πίσω πλευρά της τηλεόρασης υπογραμμίζει τον ελκυστικό σχεδιασμό της. Το να χρησιμοποιείς αυτή την τηλεόραση είναι σκέτη απόλαυση.

Ο φωνητικός έλεγχος μέσω του τηλεχειριστηρίου της Samsung είναι ακριβής και αξιόπιστος, ενώ η έξυπνη πλατφόρμα χρήσης καθιστούν εύκολη την πλοήγηση, την αναπαραγωγή media αρχείων και ενός τεράστιου αριθμού εφαρμογών.

Η οθόνη της τηλεόρασης είναι 4K QLED (βασισμένη στην τεχνολογία Quantum Dot) με ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων και υψηλή φωτεινότητα, κάτι που σημαίνει ότι η QE55Q7F είναι έξυπνη και στην ποιότητα της εικόνας...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG 55SJ850V: EISA LCD TV 2017-2018 LG OLED65E7: EISA OLED TV 2017-2018 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...