fbpx
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 10:38

Bryston BP-17 Cubed: Προενισχυτής

Όταν είχαμε δοκιμάσει τον τελικό ενισχυτή 4B3 της Bryston είχαμε επισημάνει ότι η εταιρία χρειάζεται και έναν ανάλογο προενισχυτή για να δέσει… ζευγάρι.

Και να που η Bryston μόλις ανακοίνωσε τον BP-17 Cubed (ή ΒP-17-3), έναν προενισχυτή με τις ίδιες πατέντες που έχουν προκύψει από τον σχεδιασμό των τελικών. Θα υπάρχει δηλαδή το κύκλωμα Salomie που περιορίζει παραμορφώσεις και θορύβους στο στάδιο εισόδου. Ο Bryston BP-17 Cubed δεν θα είναι απλά μια αναβάθμιση αλλά ένας εντελώς νέος προενισχυτής για τη Bryston.

Η συσκευή θα έχει δύο ζευγάρια XLR και δύο ζευγάρια RCA εξόδων, ώστε να μπορούμε να τον συνδέσουμε ακόμη και με ενεργά subwoofer. Επίσης θα υπάρχει fixed έξοδος για τη σύνδεση ενισχυτή ακουστικών.

Ο παλιός BP-17 είχε μόνο RCA εισόδους, ο νέος BP-17 Cubed θα έχει και ένα ζευγάρι XLR εισόδων, ενώ θα μπορεί να παραγγελθεί με ενσωματωμένο phono stage ΜΜ, με DAC και άλλες δυνατότητες. Η τιμή του υπολογίζεται κοντά στα 4.000 δολάρια στις Η.Π.Α., γεγονός που σημαίνει ότι στην Ευρώπη θα είναι κάτι τις περισσότερο.

Αναμένεται στην αγορά το Φθινόπωρο.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...