fbpx
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 18:06

QLED TV: Φτιάξτε την δική σας βάση και κερδίστε

Η Samsung ανακοίνωσε τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού για αξεσουάρ τηλεόρασης σε συνεργασία με το Dezeen, το πρωτοπόρο περιοδικό design και αρχιτεκτονικής.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την 1 Αυγούστου. Οι σχεδιαστές θα πρέπει να καταθέσουν τα καλύτερα σχέδια τους για βάσεις τηλεοράσεων QLED TV μαζί με το αντίστοιχο στρατηγικό επιχειρηματικό πλάνο. Το συνολικό ποσό των επάθλων θα ανέλθει στις 30.000€.


Οι πέντε κορυφαίοι φιναλίστ του διαγωνισμού «Dezeen X Samsung QLED TV: Stand Design Competition» θα προσκληθούν στην IFA 2017.


Αυτά τα σχέδια θα κατασκευαστούν ως πραγματικές βάσεις και θα προβληθούν ως μέρος ενός ειδικού installation στην IFA 2017 στο περίπτερο της Samsung. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στην IFA και θα λάβει το χρηματικό βραβείο των 8.000€.

Τον προηγούμενο μήνα, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων αξεσουάρ τηλεοράσεων QLED TV, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων Gravity και Studio, καθώς και του καινοτόμου «Invisible Connection», που είναι ένα λεπτό, διαφανές οπτικό καλώδιο, σχεδιασμένο για να απαλλάσσει το χώρο από τη μέχρι τώρα ακαταστασία των καλωδίων γύρω από την τηλεόραση.

Ιδέες εδώ


Η σειρά τηλεοράσεων QLED TV της Samsung ήταν η πρώτη στον κόσμο που τυποποίησε την κατασκευή των βάσεων με αποτέλεσμα να είναι συμβατές για όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων QLED TV 55 και 65 ιντσών. Ξεκινώντας με αυτά τα προϊόντα, η Samsung σκοπεύει να επεκτείνει την αγορά των αξεσουάρ για τηλεοράσεις.


Με περισσότερους από 13 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και 2.8 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, το Dezeen είναι μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές εκδόσεις για design. Το βασικό κοινό του είναι οι επαγγελματίες αρχιτεκτονικής και design, καθώς και καταναλωτές που είναι γνώστες της τεχνολογίας και του design.


Η διαδικασία αίτησης και υποβολής προτάσεων θα πραγματοποιηθεί μέσα από το website του Dezeen.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...