fbpx
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 16:49

Samsung The Frame τηλεόραση κάδρο [Τιμές] [Video]

Έτοιμη για την αγορά είναι η νέα σειρά τηλεοράσεων The Frame της Samsung.

Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα στις 55 ίντσες και στις 65 ίντσες. Οι τηλεοράσεις αυτές τοποθετούνται στον τοίχο, έχουν αισθητήρες και γίνονται ένα στον τοίχο με τα κάδρα μας. Ο σχεδιασμός του πλαισίου έχει γίνει από τον Yves Behar. Για την τηλεόραση υπάρχουν περισσότερα από εκατό έργα καλλιτεχνών για να δείχνει όταν δεν παίζει τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, μπορείτε να προβάλλετε τις δικές σας φωτογραφίες και εικόνες. Υπάρχουν πολυάριθμες επιλογές για την περαιτέρω εξατομίκευση του πλαισίου, για παράδειγμα χρήση διαφόρων τύπων σε χρώματα για το πλαίσιο με υλικά όπως καρυδιάς, βελανιδιάς ή λευκό μέταλλο.

Υπάρχει αισθητήρας φωτεινότητας που ρυθμίζει τη θερμοκρασία και την ένταση του φωτός, έτσι ώστε η τηλεόραση να μετατρέπεται σε πραγματικό πίνακα.

Ακόμη έχει αισθητήρα κίνησης που εντοπίζει όταν ένα άτομο εισέρχεται ή εξέρχεται από το σαλόνι. Έτσι, η τηλεόραση μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα όταν δεν την βλέπει κανείς. Τέλος, η τηλεόραση κάνει χρήση των διάφανων καλωδίων σύνδεσης της Samsung έτσι ώστε να μπορείτε να την κρεμάσετε όπου θέλετε χωρίς να φαίνονται τα καλώδια.


Η τηλεόραση The Frame θα βγει στα 2.399€ για την 55 ιντσών και 3.199 ευρώ για την 65 ιντσών.

Σημείωση: Ειναι τεχνολογίας LCD αλλά όχι QLED.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...