fbpx
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 10:08

Onkyo TX-RZ820 Dolby Vision και Chromecast

Ξεκινάει η καριέρα των νέων ενισχυτών AV της σειράς RZ για την Onkyo το 2017. Ο πρώτος είναι ο TX-RZ820 και αργότερα θα δούμε τον TX-RZ720. Ο νέος TX-RZ820 είναι ένας 7.2 καναλιών ενισχυτής με Dolby Atmos και DTS:X σε τιμή λίγο περισσότερα από 1.000 ευρώ. Ο ενισχυτής παρουσιάζεται με ισχύ 130W στα 8Ω με δύο κανάλια οδηγούμενα, ενώ είναι εξοπλισμένος με DAC της Asahi Kasei, το AK4458, ανάλυσης 384ΚΗz/32bit. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παίξει αρχεία Flac, Wav, Aiif και άλλα αλλά και DSD μέχρι 11.2ΜΗz, από την USB του αλλά και από το δίκτυο.

Όπως σε όλους του Onkyo έτσι και εδώ έχουμε κυκλώματα VLSC για τον περιορισμό του θορύβου και στα επτά κανάλια. Η συσκευή φέρει 7 HDMI εισόδους συμβατές με HDR και Dolby Vision, ενώ παρέχονται δύο HDMI εξόδου. Υπάρχουν καλά υλικά όπως μεγάλου μεγέθους μετασχηματιστής, μεγάλης χωρητικότητας πυκνωτές και άλλα ώστε να επιτρέπουν στον ενισχυτή υψηλές στάθμες, σταθερότητα φάσης και απόκριση από 5Ηz έως 100ΚΗz.

Για τις ρυθμίσεις έχουμε AccuEQ σύστημα με μικρόφωνο που ανάλογα τον χώρο μας επιτυγχάνει ρυθμίσεις ακόμη και για τη φάση αλλά και τους χρόνους ειδικά στο σύστημα Dolby Atmos. Εκεί υπάρχει το πρόσθετο AccuReflex.

Του αντικειμένου τεχνολογία DTS ήχου: που αντιστοιχεί στο Χ και Dolby Atmos. Στη δική του ηχητικού πεδίου λειτουργία ρύθμιση «AccuEQ βαθμονόμησης Room», το παρεχόμενο μικρόφωνο μέτρησης, απόσταση μέτρησης από τον αριθμό και τη θέση προβολής των ομιλητών, χαμηλής συχνότητας, και η συχνότητα crossover.

Για να βελτιστοποιεί αυτόματα την προβολή περιβάλλον για να ταιριάζει με το χώρο και το σύστημα ηχείων. Για να διορθώσετε τη μετατόπιση φάσης της χρονικής διαφοράς που δημιουργείται μεταξύ του αντικατοπτρίζεται ήχο απευθείας ακούγεται ήχος μπάντα από το ταβάνι με Dolby Atmos υποστηρίζεται ηχείων περιλαμβάνει επίσης «AccuReflex». O TX-RZ820 είναι δικτυακός με Wi-Fi, LAN αλλά και Bluetooth, ενώ έχει AirPlay και Chromecast με όλες τις audio υπηρεσίες αλλά και multiroom.

Το βάρος του είναι 14 κιλά.

TXRZ820 rear

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...