fbpx
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 16:18

Panasonic DMP-UB400 and DMP-UB300 4K Ultra HD Blue-ray player

Τον Ιούνιο θα έρθουν στην αγορά τα δύο νέα 4K Ultra HD Blue-ray player της Panasonic. Tα DMP-UB400 και DMP-UB300 έχουν την υψηλή ανάλυση UHD και το χρώμα BT.2020 για να οδηγήσουν τις σημερινές τηλεοράσεις. Τα player έχουν σχεδιαστεί στα στούντιο Panasonic Hollywood Laboratory (PHL) ώστε να ικανοποιούν με την εικόνα τους.

Έχουν επεξεργαστή HCX που είναι μια έκδοση του HCX2 που χρησιμοποιεί η Panasonic στις καλές της τηλεοράσεις, για να υποστηρίζει το HDR με άνεση, αλλά και για να πραγματοποιεί up-sampling στο χρώμα. Το DMP-UB400 έχει δύο εξόδους HDMI, ξεχωριστά σήματα για ήχο και για εικόνα, ενώ και τα δύο player παίζουν αρχεία ήχου όπως WAV, FLAC, ALAC και DSD.

Το μοντέλο DMP-UB400 έχει επιπλέον έξι διαφορετικές «γεύσεις» στον ήχο του όπως «λαμπάτος» και άλλες. Η Panasonic έχει ανακοινώσει ότι κατά το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και το κορυφαίο της 4K Ultra HD Premium Blu-ray Player με την ονομασία DMR-UBT1, όπως επίσης και έναν εγγραφέα 4Κ. O εγγραφέας θα έχει δίσκο 2Tbyte και θα προσφέρει και εγγραφή σε δίσκο BD αλλά και δυνατότητα αναπαραγωγής 4K UHD.


Τα δύο player DMP-UB400 και DMP-UB300 θα έχουν περίπου 349 ευρώ και 299 ευρώ αντίστοιχα.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...