fbpx
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 15:10

Panasonic GZ2000: Άφιξη της κορυφαίας OLED TV

Άλλος αέρας επικρατεί στην Intertech μετά τις πρόσφατες αλλαγές σε διοίκηση και προσωπικό. Ήδη η εταιρία έχει φέρει στην Ελλάδα την κορυφαία OLED τηλεόραση της αγοράς, την GZ2000, που μόλις βγήκε και στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες χώρες που την λαμβάνει πρώτη. Η GZ2000 θα κυκλοφορήσει σε 55 και 65 ίντσες, χρησιμοποιεί τον νέο επεξεργαστή εικόνας HCX Pro Intelligent, ο οποίος αναπτύχθηκε και βελτιστοποιήθηκε σε στενή συνεργασία με κορυφαίους ειδικούς στην εικόνα από το Χόλυγουντ. Αυτός ο εξαιρετικά γρήγορος επεξεργαστής υψηλής απόδοσης εγγυάται αναπαραγωγή εικόνων με κορυφαίες αντιθέσεις, λεπτομερείς διαβαθμίσεις χρώματος και γρήγορους χρόνους απόκρισης για ακόμα καλύτερη ευκρίνεια.


Ο επεξεργαστής HCX Pro Intelligent είναι ο πιο ισχυρός της Panasonic. Αυτός αναλύει σε υψηλή ταχύτητα το χρώμα και ελέγχει εξαιρετικά το OLED πάνελ σε επίπεδο UHD HDR. Καταφέρνει, με εντυπωσιακό τρόπο, να μετρήσει την ποιότητα των σημάτων εικόνας για να αποδοθούν με περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικότητα. Έχει υποδομή Area Range Remaster που χωρίζει την εικόνα σε 128 τμήματα για να τα βελτιστοποιήσει ανεξάρτητα.


Για να κάνει το κλασικό περιεχόμενο όσο το δυνατόν καλύτερο, υπάρχει η δυνατότητα Intelligent HDR Remaster SDR που το μετατρέπει σε περιεχόμενο HDR. Για τον υπολογισμό αυτών των εικόνων σε HDR, η Panasonic χρησιμοποιεί βάση δεδομένων και τη γνώση των κινηματογραφιστών του Χόλυγουντ. Επιπλέον, έχει 4K Fine Remaster για αποτελεσματική μείωση του θορύβου για σαφήνεια εικόνας, ανεξάρτητα από το αν η πηγή είναι SD, HD ή 4K.


Η GZ2000 διαθέτει το πάνελ Master HDR OLED Professional Edition, που είναι το καλύτερο OLED πάνελ και επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια. Η Panasonic έχει επίσης μειώσει τον αριθμό των βημάτων RGB και της κλίμακας gamma. Οι τηλεοράσεις OLED της Panasonic υποστηρίζουν τις κάρτες δοκιμών του μετρητικού CalMAN και όλων των οργάνων μέτρησης της CalMAN. Επιπλέον, υποστηρίζει ρυθμίσεις και διακριβώσεις σύμφωνα με την Imaging Science Foundation (isf). Η τηλεόραση φέρει HDR10, HDR10+ και Dolby Vision αλλά και HLG φωτογραφίας.


Υπάρχει η πλατφόρμα My Home Screen 4.0 και υποστήριξη του νέου πρότυπου HbbTV Operator App Standard για πρώτη φορά, το οποίο είναι η «καθημερινή» έκδοση της εφαρμογής Operator HbbTV. Η βελτιωμένη My Home Screen 4.0, επιτρέπει στους θεατές να έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο ακόμα πιο γρήγορα και να το προσαρμόζουν ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες.


Επιπλέον υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες βίντεο, όπως Netflix, Amazon Prime ή YouTube. Επιπλέον, η GZ2000 είναι συμβατή με Alexa και Google Assistant για να μπορεί να λειτουργεί με φωνή. Ηχητικά υπάρχει ήχος Dolby Atmos που τον έχουν επιμεληθεί οι τεχνικοί της Technics. Kατά τα άλλα και έχουμε κορυφαίους τηλεοπτικούς δέκτες, που ονομάζονται Quattro και είναι διπλοί για τα δορυφορικά, καλωδιακά και τηλεοπτικά σήματα.


Η GZ2000 OLED UHD TV της Panasonic βγαίνει τώρα στην αγορά και ήδη θεωρείται η νέα αναφορά κάθε φίλου της εικόνας.

H TX-55GZ2000 κοστίζει περίπου 3.599 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...